Politi eller politik? Skandalesagerne hober sig op!

Mere og mere tyder på, at dansk politi beskytter eliten mod det oplyste folk i stedet for at beskytte alle på lige vilkår. Det gamle princip om at alle er lige for loven er blevet skyllet ud med coronavanviddet.

Ekstra Bladet skriver, at Nordjyllands Politi har varetægtsfængslet en 26-årig mand i 4 uger for at ytre trusler mod Mette Frederiksen på Twitter. Han er sigtet efter paragraffer, der kan give op til 8 års fængsel.

Ekstra Bladet skriver også, at en 30-årig kvinde under en demonstration opfordrede til at “smadre byen en ikke-voldelig måde”. Det er helt præcist disse ord, hun er fængslet for at have ytret:

“- Okay, Er I klar til at gå rundt og smadre byen på en ikke voldelig måde? Bare lige for at gøre København opmærksom på, at vi er her, lød det.”

“- Er I med, er vi færdige med at acceptere det lort, så lad os smadre det, venner – folkestyret, folket i Folketinget, smadre systemet. Tak skal I have. Fuck systemet. Fuck politiet, fuck det hele, mand.”

Kvinden er mor til to børn på 5 og 2 år, som hun nu skal være mor for fra fængslet.

Ekstra Bladet skriver endvidere, at politiet, der har fængslet tre unge mænd for at brænde en politiker-dukke af og sigtet dem efter en paragraf, der kan give op til 16 års fængsel, ikke vil rejse sigtelse mod en politiker fra Enhedslisten, der tidligere havde gjort det samme.

Jeg kan tilføje, at jeg i dag har talt med en 28-årig kvinde fra Jylland, der i forbindelse med en lovlig demonstration mod epidemiloven m.v. i november 2019 blev ringet op af politiet og truet. Ja, truet af politiet med, at de ikke ville beskytte hende, hvis hun blev overfaldet under demonstrationen. Kvinden havde anmeldt demonstrationen, som var fuldt ud lovlig.

Flere vidner har endvidere fortalt mig, at politiet i forbindelse med Men In Black-demonstrationen i København den 23. januar tæskede mindst to pressefotografer, heraf var den ene fra et af de meget store mainstream-nyhedsmedier.

Da jeg selv blev udsat for særdeles udpenslede og veldokumenterede dødstrusler fra en tidligere dømt morder, så gjorde Københavns Politi absolut ingenting for at hjælpe mig.

Ja, der er forskel på folk i dagens Danmark…

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments