Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Men In Black: Vrede og vold er ikke det samme

Jeg var inde til Men In Black-demonstrationen i København i går aftes. Alt forløb fredeligt. Selv politiet opførte sig ordentligt. I dag reflekterer jeg over sammenhængen mellem vrede og vold. Når man ser de almindelige mediers dækning af Men In Black, så får man indtryk af, at det udelukkende er en flok vrede, voldelige, unge […]

Jeg var inde til Men In Black-demonstrationen i København i går aftes. Alt forløb fredeligt. Selv politiet opførte sig ordentligt. I dag reflekterer jeg over sammenhængen mellem vrede og vold. Når man ser de almindelige mediers dækning af Men In Black, så får man indtryk af, at det udelukkende er en flok vrede, voldelige, unge […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x