Afsløring: Fjendens taktik mod frihedskæmpere

Hvis du ikke har bemærket det endnu, så tillad mig at gøre dig opmærksom på, at Danmark er blevet besat af en udenlandsk besættelsesmagt. Det er en ny form for krig med nye former for våben.

Her er besættelsesmagtens seks primære metoder til at bekæmpe folk i modstandsbevægelsen:

  1. VENDE PÅ HOVEDET. Fjenden bruger propaganda, bedrag, systemkontrol og sprogpsykologi til at få det onde til at fremstå som det gode – og det gode til at fremstå som det onde. Dermed manipuleres gode mennesker til at gøre onde ting – herunder at bekæmpe dem, de tror er de onde, men som reelt er de gode. Løsning: Vend verden om igen! Og indtil det lykkes: accepter at nogen opfatter dig som ond, mens du arbejder for det gode.
  2. PARAGRAFFER. Fjenden kender systemet ud og ind og vil prøve at finde en paragraf i en lov, som du kan stresses med. Fjenden er ikke bange for at bruge dine børn, hvis det er nødvendigt for at ramme dig. Fjenden vil søge med lys og lygte efter den mindste ulovlighed, du har begået og bruge det imod dig. Hvis der ikke er noget at finde, så vil fjenden prøve at lokke dig til at bryde loven, eller blot så det ser ud som om, at du har brudt loven, helst så meget at du kan blive sat i fængsel og dermed ryddet af vejen. Løsning: Kend dine rettigheder, vær fredelig og frygtløs, stå fast og smid paragraffer tilbage i hovedet på fjenden!
  3. ØKONOMI. Fjenden ved, at vi alle er afhængige af penge, så fjenden vil prøve at få dig fyret og forgældet (f.eks. via bøder), så du bliver tvunget ind i systemet, hvorfra du igen kan trues til at makke ret. Løsning: Træd ud af organisationer og arbejd i stedet som selvstændig med private kunder, der også kan lide dit arbejde som frihedskæmper.
  4. GRUPPEPRES. Fjenden ved, at mennesket er et socialt flokdyr, så fjenden vil appellere til visse menneskers iboende, indre fascister, som så kan rende rundt og agere mundbindspoliti osv. med opbakning fra gruppen, og hvor du så bliver moppet ud. Løsning: Stå fast, smil og gå videre!
  5. ISOLATION. Fjenden prøver at isolere os fra hinanden ved at kræve mundbind, afstand og hjemmearbejde. Når du føler dig alene, mister du modet til at kæmpe imod. Løsning: Opsøg og indgå i nye, berigende fællesskaber!
  6. RULLE MED MODSTANDEN. Fjenden planter falske konspirationsteorier og kaninhuller, som fjenden prøver at lokke dig til at falde og begrave dig i. Målet er, at få dig til at tro på mindst én alternativ teori, som generelt bliver opfattet som tosset, hvorved fjenden kan få dig til at fremstå som tosset generelt, hvis du skulle blive politisk farlig for fjenden. Indtil da vil de blot lade som om, at de ignorerer dig og er ligeglade. Løsning: Tænk BÅDE ud af boksen OG kritisk!
4.2 25 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Nur
Nur
fredag, 26 februar 2021, 12:17 12:17

Ja bare vent og se, lige om lidt bliver ‘konspirationsteori’ gjort til en psykisk/psykotisk paranoid sygdom, som de kan tvangsindlægge og tvangsbehandle folk for. De venter bare på at samle nok folk på båden, så de kan sænke den senere, når tiden er inde. Karantænelejre bliver en realitet, tvangsbehandling af anderledes tænkende. Og vaccinekritikere får selvfølgelig skylden for alle de nye og meget mere agressive virusser, som kommer til at florere snart, som de måske ligefrem selv planter via vaccinen. Hollandske Martin Vrijland bruger virkelig meget tid på at oplyse om den kontrollerede opposition, og hvordan staten bruger alternative medier… Read more »