Afsløring: Fjendens taktik mod frihedskæmpere

Hvis du ikke har bemærket det endnu, så tillad mig at gøre dig opmærksom på, at Danmark er blevet besat af en udenlandsk besættelsesmagt. Det er en ny form for krig med nye former for våben. Her er besættelsesmagtens seks primære metoder til at bekæmpe folk i modstandsbevægelsen: VENDE PÅ HOVEDET. Fjenden bruger propaganda, bedrag, … Læs videre Afsløring: Fjendens taktik mod frihedskæmpere
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Nur
Nur
fredag, 26 februar 2021, 12:17 12:17

Ja bare vent og se, lige om lidt bliver ‘konspirationsteori’ gjort til en psykisk/psykotisk paranoid sygdom, som de kan tvangsindlægge og tvangsbehandle folk for. De venter bare på at samle nok folk på båden, så de kan sænke den senere, når tiden er inde. Karantænelejre bliver en realitet, tvangsbehandling af anderledes tænkende. Og vaccinekritikere får selvfølgelig skylden for alle de nye og meget mere agressive virusser, som kommer til at florere snart, som de måske ligefrem selv planter via vaccinen. Hollandske Martin Vrijland bruger virkelig meget tid på at oplyse om den kontrollerede opposition, og hvordan staten bruger alternative medier… Read more »