Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvordan kan vi undgå folkemord i Danmark?

Mette Frederiksens coronapolitik er hastigt på vej til at forvandle Danmark til et apartheid-land med tilhørende folkemord. Det er heldigvis ikke for sent at kæmpe imod med intelligent oplysning. Cand. mag. Dan Johannesson har lavet en vigtig video om de 10 faser af folkedrab i relation til coronaen: Dan Johannessons analyse er baseret på forskning […]

Mette Frederiksens coronapolitik er hastigt på vej til at forvandle Danmark til et apartheid-land med tilhørende folkemord. Det er heldigvis ikke for sent at kæmpe imod med intelligent oplysning. Cand. mag. Dan Johannesson har lavet en vigtig video om de 10 faser af folkedrab i relation til coronaen: Dan Johannessons analyse er baseret på forskning […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x