Hvordan kan vi undgå folkemord i Danmark?

Mette Frederiksens coronapolitik er hastigt på vej til at forvandle Danmark til et apartheid-land med tilhørende folkemord. Det er heldigvis ikke for sent at kæmpe imod med intelligent oplysning. Cand. mag. Dan Johannesson har lavet en vigtig video om de 10 faser af folkedrab i relation til coronaen: Dan Johannessons analyse er baseret på forskning … Læs videre Hvordan kan vi undgå folkemord i Danmark?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nur
Nur
tirsdag, 2 marts 2021, 16:46 16:46

flot at han taler om diskrimination af B-holdet og så sidder han og bruger ordet ‘fremmedarbejdere’. Synes nu ikke I (etniske) danskere har forstået særligt meget om, hvor hadske I selv er overfor muslimer. Nu kan I så se, hvordan det har været at være muslim med 30 års hadkampagner og smædekampagner kørt imod os. Vold og overfald – verbalt og fysisk – har været hverdag for os i årtier og det eskalerer dagligt. Der er ikke en af jer, der har råbt op om forfølgelse af muslimer i alle disse år. Vi kæmper dagligt for en værdig eksistens i… Read more »

Buhl
fredag, 5 marts 2021, 20:08 20:08
Reply to  Nur

:
Du misforstår tilsyneladende Dan’s intention, når han helt bevidst benytter betegnelsen “fremmedarbejder” – dette fordi han tydeligvis hverken anvender betegnelsen, som bevidst- eller ubevidst diskrimination, men derimod alene, som et billede på, hvad defineret 3. mand (læs: diskriminerende danskere) måtte mene / have ment om andre danskere af anden etnisk herkomst.

Nur
Nur
søndag, 7 marts 2021, 18:28 18:28
Reply to  Buhl

Kære Buhl, Det er muligt, det er sådan, han mener det. I så fald burde han uddybe det, men det ændrer ikke ved det faktum, at muslimer og indvandrere har været ‘fair game’ i årtier og udråbt som årsagen til alt ondt uden de store protester fra den danske befolkning. det er sådan ret egoistisk, at man først reagerer på ondskab, når det pludselig rammer en selv og ens børn. og det er sådan lidt det, man ser nu – i mine øjne i hvert fald. det var vel essentielt min pointe og jeg beklager at det kom ud på… Read more »