Hvordan kan vi undgå folkemord i Danmark?

Mette Frederiksens coronapolitik er hastigt på vej til at forvandle Danmark til et apartheid-land med tilhørende folkemord. Det er heldigvis ikke for sent at kæmpe imod med intelligent oplysning.

Cand. mag. Dan Johannesson har lavet en vigtig video om de 10 faser af folkedrab i relation til coronaen:

Dan Johannessons analyse er baseret på forskning i, hvordan folkedrab historisk set plejer at foregå i 10 stadier. Det sætter han så, meget relevant, i forhold til den aktuelle udrulning af de globale, politiske tiltag mod corona, hvor Danmark jo desværre er med helt i front af det fascistiske førerfelt.

Hvordan kan vi undgå, at coronaen ender i et decideret folkedrab på uskyldige mennesker i Danmark? Hvordan kan vi undgå, at folkedrabet starter lige om lidt?

Det kan de da ikke finde på!

Benægtelse af realiteterne er den største forhindring for oplysning og modstand. Benægtelsen er særligt massiv i Danmark, hvor de fleste opfatter offentlige autoriteter og myndigheder som meget troværdige.

Den udfordring kan imødegås på to måder:

  1. Bedre oplysning af folket på gaden og på nettet
  2. Bedre oplysning af personerne med autoritet og myndighed via direkte dialog

Det er mit indtryk, at de fleste personer i systemet med autoritet og myndighed har en opfattelse af, at de selv blot siger og gør, hvad nogle andre i systemet har fortalt dem, at de skal gøre. Autoriteter er om muligt endnu mere autoritetstro end almindelige borgere. Det skaber et selvbekræftende system, hvor ingen autoriteter reelt har sat sig ind i sagen eller lyttet til kritikken af politikken. Alle kører på autopilot og frygt for at blive straffet af systemet.

Samtidig har de fleste danskere en udbredt naiv tro på det gode i alle deres medmennesker. Når man konfronterer dem med, at der er et folkemord i gang i Danmark under dække af coronaen, så vil de slet ikke overveje den teori, da de nægter at tro, at nogen i Danmark kan finde på at gøre den slags. Virkeligheden er imidlertid den, at der findes psykopater, og jo længere op i magtpyramiden man kommer, des højere er forekomsten af psykopati.

De 10 faser af folkedrab er endvidere en strategi, der gør, at almindelige mennesker forføres til at tro, at de gør det gode, når de begynder at aflive “de urene”, “de farlige”, “de beskidte”, “de onde”, “smittebærerne” og “egoisterne”, der ikke tager hensyn og viser samfundssind. Isolationen og aflivningen bliver derfor nødvendig for at beskytte folket mod det farlige virus, som ingen, underligt nok, bliver ramt af blandt de dansende og gruppekrammende superspredere, der tilmed trækker vejret frit!

Jeg vil nu gå i gang med at kontakte nogle autoritetspersoner og med små skridt hjælpe dem til at indse, at de er ved at begå folkedrab, og at det ikke er nogen undskyldning, at man blot følger ordrer. Straffen er hård for folkedrab, og det er nu, de kriminelle ordrefølgere skal trække sig, hvis de vil undgå straf. Historisk set, så bliver alle folkedrab til sidst afsløret, og de ansvarlige bliver til sidst retsforfulgt, når propagandaens støvsky har lagt sig, og folket har genvundet deres frihed.

4.8 13 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Nur
Nur
tirsdag, 2 marts 2021, 16:46 16:46

flot at han taler om diskrimination af B-holdet og så sidder han og bruger ordet ‘fremmedarbejdere’. Synes nu ikke I (etniske) danskere har forstået særligt meget om, hvor hadske I selv er overfor muslimer. Nu kan I så se, hvordan det har været at være muslim med 30 års hadkampagner og smædekampagner kørt imod os. Vold og overfald – verbalt og fysisk – har været hverdag for os i årtier og det eskalerer dagligt. Der er ikke en af jer, der har råbt op om forfølgelse af muslimer i alle disse år. Vi kæmper dagligt for en værdig eksistens i… Read more »

Buhl
Buhl
fredag, 5 marts 2021, 20:08 20:08
Reply to  Nur

:
Du misforstår tilsyneladende Dan’s intention, når han helt bevidst benytter betegnelsen “fremmedarbejder” – dette fordi han tydeligvis hverken anvender betegnelsen, som bevidst- eller ubevidst diskrimination, men derimod alene, som et billede på, hvad defineret 3. mand (læs: diskriminerende danskere) måtte mene / have ment om andre danskere af anden etnisk herkomst.

Nur
Nur
søndag, 7 marts 2021, 18:28 18:28
Reply to  Buhl

Kære Buhl, Det er muligt, det er sådan, han mener det. I så fald burde han uddybe det, men det ændrer ikke ved det faktum, at muslimer og indvandrere har været ‘fair game’ i årtier og udråbt som årsagen til alt ondt uden de store protester fra den danske befolkning. det er sådan ret egoistisk, at man først reagerer på ondskab, når det pludselig rammer en selv og ens børn. og det er sådan lidt det, man ser nu – i mine øjne i hvert fald. det var vel essentielt min pointe og jeg beklager at det kom ud på… Read more »