Optimal ernæring og sund livsstil som naturlig vaccine mod covid-19

Jeg vil i en ny serie af artikler her på PerBraendgaard.dk lancere et alternativ til at blive medicinsk vaccineret mod covid-19. Dette er den første artikel i serien.

Alternativet til vacciner med kanyler består ganske enkelt i optimal ernæring og sund livsstil med fokus på immunforsvaret. Forskning har gennem årtier dokumenteret, at ernæringen og livsstilen i øvrigt påvirker immunforsvaret mod virusser – også coronavirusser – på centrale og afgørende måder. I en tid og i et miljø med flere smitsomme og sygdomsfremkaldende virusser giver det god mening at passe på sig selv og sine kære via optimal ernæring. Især hvis du af en eller anden grund ikke kan eller vil tage imod statens og medicinalindustriens tilbud om vaccination mod covid-19.

Det nye program kalder jeg Naturlig Corona Vaccine (NCV), da programmet består af naturlige metoder, da programmet forebygger alvorlig sygdom som følge af smitte med coronavirus, og da efterlevelse af programmet tilstræber at påvirke immunforsvarets reaktion på virus på en gavnlig måde, ligesom en vaccine fremstillet på en medicinfabrik også gør. Der er selvfølgelig tale om forskellige virkningsmekanismer, men det tilsigtede resultat er det samme: mindre risiko for alvorlig sygdom i et miljø med coronavirus i omløb.

Der kan være flere gode grunde til ikke at tage imod en medicinsk vaccine, og det må altid afhænge af en individuel vurdering, om man er til Medicinsk Corona Vaccine (MCV) via kanyle i skulderen eller Naturlig Corona Vaccine (NCV) via kost og livsstil. De to programmer kan også kombineres, hvilket muligvis også kan gøre det lettere at tåle den medicinske vaccine for dem, der ellers kunne blive syge af den.

En fordel ved NCV er, at programmet øger sundheden generelt og reducerer risikoen for andre sygdomme ud over covid-19. Risikoen for bivirkninger er samtidig lavere og lettere at håndtere med NCV. Efterlevelse af NCV bør efter min mening give samme politiske rettigheder som efterlevelse MCV, herunder adgang til butikker, koncerter, rejser, m.v. Der kan tilmed udvikles en specifik app til NCV, der kan hjælpe til at monitorere efterlevelsen af programmet. Det er velkendt, at efterlevelsen (adhærensen) er den største udfordring i praksis især ved komplekse sundhedsprogrammer som NCV.

Efterlevelsen kan løbende monitoreres ved regelmæssigt, f.eks. hver 14. dag, at vurdere, hvorvidt man har efterlevet hvert punkt i programmet. Efterlevelsen kan vurderes på en skala fra 0 til 10, hvor 0 betyder, at man slet ikke har efterlevet det, og 10 betyder, at man har efterlevet det fuldt ud. Den samlede efterlevelse eller score af NCV-programmet kan derefter beregnes og vurderes over tid. Det er så et politisk spørgsmål, om dette kun skal være til eget brug, om en sundhedsvejleder også skal have adgang til data, eller om det skal integreres i det statsgodkendte vaccinepas og kampen om den grønne prik i adgangs-appen.

5 4 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
Marianne Thornberg
onsdag, 3 marts 2021, 12:29 12:29

Naturligvis er det det optimale valg at vælge den optimale tilgang – som du her beskriver som NCV, MEN at udskifte den ene kontrol for adgang til “goder” med en anden er lidt ligesom at sige midlet helliger målet, altså bare vi når samme resultat, så er det helt ok at etablere apartheid, social udstødelse og overvågning. Jeg kan godt se du mere eller mindre lægger op til om det skal være til eget brug, en sundhedsvejler eller i et direkte vaccinepas, men alligevel. Når det er sagt, så ville det dog i den grad klæde regeringen/hele folketinget, der ikke… Read more »

Last edited 1 month ago by Marianne Thornberg