Optimal ernæring og sund livsstil som naturlig vaccine mod covid-19

Jeg vil i en ny serie af artikler her på PerBraendgaard.dk lancere et alternativ til at blive medicinsk vaccineret mod covid-19. Dette er den første artikel i serien. Alternativet til vacciner med kanyler består ganske enkelt i optimal ernæring og sund livsstil med fokus på immunforsvaret. Forskning har gennem årtier dokumenteret, at ernæringen og livsstilen … Læs videre Optimal ernæring og sund livsstil som naturlig vaccine mod covid-19
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne Thornberg
Marianne Thornberg
onsdag, 3 marts 2021, 12:29 12:29

Naturligvis er det det optimale valg at vælge den optimale tilgang – som du her beskriver som NCV, MEN at udskifte den ene kontrol for adgang til “goder” med en anden er lidt ligesom at sige midlet helliger målet, altså bare vi når samme resultat, så er det helt ok at etablere apartheid, social udstødelse og overvågning. Jeg kan godt se du mere eller mindre lægger op til om det skal være til eget brug, en sundhedsvejler eller i et direkte vaccinepas, men alligevel. Når det er sagt, så ville det dog i den grad klæde regeringen/hele folketinget, der ikke… Read more »

Last edited 7 months ago by Marianne Thornberg