Hvorfor er det næsten umuligt at få politibetjente straffet for vold?

Når danske politibetjente foretager voldelige overfald på frihedselskende borgere, så er det næsten umuligt at få dem retsforfulgt for det.

Når frihedselskende borgere bruger den mindste vold, ikke nødvendigvis mod politiet, det kan også være i selvforsvar på gaden, så falder hammeren derimod øjeblikkeligt, og straffen er hård.

Det er uretfærdigt, og det tyder på, at Danmark er blevet et fascistisk land, selvom vi i straffeloven har en paragraf 150, der forbyder myndighedspersoner såsom politibetjente at opføre sig fascistisk overfor borgere.

Jeg har selv foretaget flere anmeldelser af myndighedspersoner for overtrædelse af § 150. Jeg kunne lige så godt gå hen til min væg og tale til den. Det er komplet umuligt at få dialog med systemet, når man mistænker politiet for at have gjort noget ulovligt og fascistisk. Tværtimod risikerer man selv at blive straffet for at kalde dem fascistisk eller fascister, selvom deres adfærd er klart fascistisk. At tale sandt er blevet til en ulovlig ytring.

I et retssamfund bør alle være lige for loven. Som det er nu, så kan en voldsforbryder uddanne sig til politibetjent, blive ansat i Københavns Politi og derefter udleve sine psykopatiske lyster ved at tæske løs på borgere, der demonstrerer for frihed – helt uden risiko for at blive straffet for den voldsudøvelse. Dansk politi bør ikke være et fristed for voldspsykopater.

Det centrale problem i systemet er, at der ikke er nogen uafhængig instans i Danmark, der kan efterforske borgeres vidneberetninger om at blive overfaldet og mishandlet af politiet. Den såkaldt “uafhængige” politiklagemyndighed er en del af politiet, så den er slet ikke uafhængig. De sender blot anmeldelser tilbage til den politikreds, som den mistænkte betjent er ansat i. Det har jeg selv erfaret gang på gang. Der sker absolut ingen uvildig undersøgelse af noget som helst!

Man bliver i øvrigt behandlet på samme måde af systemet, hvis man anmelder zionistisk kriminalitet, selvom man har klokkeklare beviser for den kriminalitet, man er offer for. Man kan lige så godt forsøge at få en samtale med sin væg i stuen, som man kan forsøge at få en samtale med en af dem, der tager imod anmeldelser om den slags hos politiet. Det er som om, at de slet ikke kan forstå, hvad man siger, når kriminaliteten handler om andet end banaliteter. Det betyder, at organiseret kriminalitet mod modstandere af militant zionisme ikke bliver efterforsket – måske fordi zionisterne er dybt infiltreret i politiet.

Politiet bør arbejde for at beskytte folkets frihed og ikke for at bekæmpe vores frihed. Sådan er der heldigvis også mange betjente, der tænker, men de brodne kar både blandt de menige betjente og især i politiets ledelse skal fjernes – på fredelig vis, naturligvis.

4.3 12 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments