Advarsel: Øget risiko for terrorangreb i Danmark

Flere iagttagere har tippet mig om det, og det er også min egen vurdering, at der nu er en forøget risiko for terrorangreb i Danmark.

Det er derfor en god idé at være ekstra opmærksom, især i morgen i København og Helsingør, men også de næste 14 dage over hele landet er særligt risikable.

De mistænkte er som sædvanlig den israelske efterretningstjeneste Mossad, der jo fører krig ved hjælp af terror og relaterede strategier.

Det, jeg forventer og frygter er, at Mossad eller en af deres relaterede organisationer vil lave et terrorangreb i Danmark på en coronafacilitet såsom et test- eller et vaccinationscenter, som de så vil give coronaskeptikere skylden for. Det vil øge den folkelige modstand mod coronaskeptikere og sympatien for Mette Frederiksens fascistiske og særdeles Israel-venlige coronapolitik.

Jeg har ingen konkrete beviser for den aktuelle advarsel. Det er blot fornemmelser. Det ser desuden også ud til, at når man advarer på forhånd offentligt om fjendens terrorplaner, så kan de blive nødt til at aflyse operationerne. Jeg håber derfor, at terrorens grimme ansigt ikke viser i Danmark igen, heller ikke de næste to uger. Jeg håber, at Lyset vil skræmme Mørkets lakajer væk fra den danske jord.

4.5 19 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
ullasim
ullasim
lørdag, 20 marts 2021, 12:44 12:44

Ok, tak for info, dejligt når man hører noget, man ikke har hørt før! Selvom det ikke er særlig rart, at tænke på, men det er der ikke ret meget der er, lige for tiden. ❤