Episode 2: Mindfulness, cannabis og OCD

Da jeg havde erfaret, at mit sind, i hvert fald for en stund, blev helt fri for OCD, da jeg var kommet til at ryge en joint, begyndte jeg, nørd som jeg jo er, at filosofere over, hvad virkningsmekanismen mon kunne være. Videnskabsmand, som jeg også er, så blev jeg først nødt til at gentage … Læs videre Episode 2: Mindfulness, cannabis og OCD
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 3 april 2021, 13:48 13:48

Nu ved jeg godt at jeg måske tager et syvmile skridt men det samme gælder for LSD. Jeg sad ved siden af en dansk forsker fra Oxford som forske i det og hvad det kunne bidrage med. Så jeg begyndte også (ikke at indtage 😉 – men at undersøge mere. Det viser sig at man kan afvende narkomaner på ganske kort tid hvor de ikke får de samme abstinenser… meget mere effektiv end hvad det offentlige system eller tilbyder !! tilbage i 50-60erne var der en som hed Stanislav Grof der var virkelig på forkanten. Efter han blev forhindret af… Read more »