Corona: Den indiske dobbeltmutation stinker af propaganda

Jeg har læst nyheden om, at en indisk dobbeltmutation skaber global bekymring, og det har fået mine propaganda-alarmklokker til at ringe højt.

Jeg har læst historien i Ekstra Bladet online. Skræmmehistorien er fulgt af hele tre skræmmebilleder, der alle er taget af Ritzau. Ritzau er kendt i journalistkredse som et troværdigt nyhedsbureau, men intet kan ligge længere fra sandheden. Selv ned til de mindste pressemeddelelser så kræver bureauet penge for at gøre noget som helst ved en nyhed. Nyhedssystemet er desværre blevet sådan, at dem, der vil betale flest penge for at få deres historie ud til pressen, de kan gøre det via Ritzau eller et af de andre nyhedsbureauer som f.eks. Reuters. Nyhedsbureauet tilbyder tilmed at hjælpe med at udarbejde pressematerialet for kunden. Alle nyheder, der har et nyhedsbureau som afsender, er derfor at betragte som propaganda og ikke journalistik.

Ekstra Bladet har IKKE haft en journalist i Indien, der har undersøgt sagen og kommet frem til den skræmmende konklusion. Der er ganske vist en EB-journalist ved navn Peter Degenkolv, der har lagt navn til propagandaartiklen, men artiklen starter med at citere Sky News. Sky News er ejet og finansieret af Comcast NBCUniversal, der som andre store private virksomheder har profitmaksimering som det primære mål.

Den aktuelle historie er en opfølgende historie på en nyhed om, at New Delhi lukkes ned – en historie der kun har Ritzau/Reuters som pseudotroværdig kilde, og hvor Ritzau Scanpix også har leveret det tilhørende propagandafoto af en bekymret indisk mand med mundbind foran en masse store iltbeholdere.

Ekstra Bladet citerer dog også TV2, der citerer Statens Serum Institut, der som bekendt har modtaget millioner af kroner fra vaccineproducenten Bill Gates. Statens Serum Institut siger:

– Vores største bekymring med denne type mutation er reduceret vaccineeffekt og immunitet på grund af reduceret antistofeffekt.

Statens Serum Institut er altså ikke bekymret for, at dobbeltmutationen er mere farlig end de andre varianter af det nye coronavirus, der har vist sig ikke at være særligt farlige. Bekymringen handler om vaccineeffekten, dvs. effekten af det produkt som deres sponsor er interesseret i at sælge.

Samtidig er der INGEN oplysning om, hvordan man kunne have håndteret dette coronavanvid UDEN vacciner og de problemer, der følger heraf ved simpelthen at have STYRKET menneskers kontakt og naturlige immunforsvar med kram, ernæring, søvn, m.v. I stedet fylder de dovne danske journalister os med propagandahistorier fra velbetalte nyhedsbureuaer, der luller os ind i et fremmedgørende medicinaldiktatur med en falsk følelse af tryghed, der reelt kan gøre en harmløs virus til en virkelig trussel for sundheden, samfundet og friheden.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Melt One
Melt One
onsdag, 21 april 2021, 16:00 16:00

Spot on! ❤️