Gud siger: “Corona er en gave”

I anledning af min coronadepression havde jeg et møde med Gud i går aftes. Mødet gik godt, og jeg er nu i meget bedre humør. 🙂

Guds første ord til mig var: “Skyldes din depression coronaen, eller skyldes coronaen din depression?

Wow! Her mødes vi for første gang face-to-face, og så starter Han med at provokere mig!

Nå, men tænkte, at det er jo Gud, så det kan være, at han har en pointe, som jeg bliver nødt til at reflektere over. Det gjorde jeg så.

Derefter sagde Gud: “Coronaen giver masser af muligheder!”

Ah, okay. Rolig nu. Lad mig lige have min depression i fred, tænkte jeg.

Gud uddybede: “Satan og åndløsheden blotter sig! Lyset viser sig!

Aha, ja, okay, på den måde, det kan jeg måske godt se, hvis jeg absolut skal.

Det var så her, at jeg begyndte at mærke, at det var svært at holde fast i coronadepressionen. Jeg prøvede, men den lettede og fløj væk.

Her begyndte jeg at komme i tvivl, om det var Gud eller bare noget i mig selv, jeg hørte, men budskabet var: “Satan udnytter åndløsheden. Ånden skal vækkes!

Jeg lå i hvert fald og mediterede en del på det, og hvad min mission skal være fremover. Samspillet mellem sundhed, politik og ånd, og hvordan det er umuligt at få folk til at indse noget som helst, så længe Ånden er slukket. Det må starte med Ånden, derefter sundheden og så til sidst kan den politiske bevidsthed og handling manifestere sig. Jeg har nok af og til begået den fejl, at jeg troede, at jeg kunne springe de første to trin over og hoppe direkte til den politiske vækkelse af folk på gaden. Det kan man ikke, har jeg lært. Det giver kun modstand og splittelse.

Nå, men så kom der ellers en lang svada fra Gud eller hans Ånd i mig: “Vi skal bare tro på Jesus, studere Jesus, vælge Jesus, følge Jesus, og mærke Yeshua nu.

Intet nyt under solen. Jesus bøvlede med det samme, som vi gør nu.

Så fik jeg igen en indsigt om min krammemission, og hvordan krammet forbinder folk til The Great Link. Det er så en henvisning til Star Trek, som jeg næppe tror, at Gud har været involveret i, men man kan jo aldrig vide.

Vi skal finde sammen som Guds børn med stærk forbindelse til Helligånden.

Til sidst forklarede Gud så, hvorfor Corona er en gave til menneskeheden: Gud lod Satan tro, han var blevet stærkere end Gud, og at Gud var blevet usynlig for mennesker. Det har skabt den historisk unikke situation nu, hvor Satan har blottet sig, så han kan ses af enhver, der vil. Når Mørket er så tydeligt som nu, så er det desto lettere at se og vælge Lyset. Dét er gaven i Corona.

Tak, Gud!

Tilmeld
Besked om
5 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Rubo
Rubo
fredag, 23 april 2021, 10:22 10:22

Hej Per… Ja mon ikke at Satan blotter sig han er jo overalt og i alle afskygninger.. – og der er masser af mørke.. Tak for at lade os høre om din konversion med Gud..❤️ Godt du fik det bedre..

thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree
fredag, 23 april 2021, 10:52 10:52

Det er så uendeligt sandt, som det er sagt! Det er ihvertfald nøgagtig det samme, jeg har ræssonemeret mig frem til : Uden helligånden Ruach, via Skaberen Yahua og sønnen Yeshua, er der ingen mulighed for, at forstå den ægte årsag og virkning, som den er lige nu på denne jord!! Det er et grundvilkår og en basal betingelse for, at noget som helst form for klarsyn overhovedet kan finde sted!!!

Frank
Frank
fredag, 23 april 2021, 11:43 11:43

søg og du skal finde – det er Ham som kan sætte os fri.
kender det alt for godt – jeg kan også være vred som Jonas og håbe Gud vil båle dem alle sammen af, eller blive isoleret og råbe i ørken som Johannes men det er kun Gud som kender dagen – og vil komme som en tyv om natten.

Jeg syns dog at jeg kan fornemme “foråret” komme – og ligesom du siger, så har hele dette corona hysteri sat mange ting i perspektiv… det er ved at blive klare hvad jeg skal og bliver nød til.

helgeras@gmail.com
helgeras@gmail.com
tirsdag, 27 april 2021, 0:18 00:18

Hvorfor blande Jesus og løgnene fra vores påtvungne statsreligion ind i historien? Gud og Fanden er én og den samme. Kristendom er humbug, der i lighed med andre organiserede religioner, som bare er små underudgaver af den største af alle trosformer, som vi alle tror på, frivilligt eller tvunget, Mammonismen. Vi lever i et verdensomfattende plutokrati. Indtil oktober 1536 var vi katolikker, der også er en slags kristendom, derfra stammer den evig gyldige trylleformular, Hokus Pokus Filiokus, det er (løgn og) latin og betyder: “Dette er sønnens legeme”. Også sætningen: “Når pengene i kassen klinger, straks sjælen ud af skærsilden… Read more »

Last edited 12 days ago by helgeras@gmail.com
thetruthshallsetyoufree
thetruthshallsetyoufree
tirsdag, 27 april 2021, 17:50 17:50

Hej Jeg ku ikke være mere enig i dit syn på religion. Den ægte sandhedssøgende går i en KÆMPE bue udenom alle etablerede religioner, da det blot er menneskekonstruerede, korrupte og falske organisationer, der kun kan tilbyde menneskefortolkninger og latterlige dogmer, som fuldstændigt kvæler alle former for åndelig vækst og holder mennesket mentalt svagt og kraftløst! Alle religioner, lige fra store verdensreligioner (“virksomheder”) til små sekte, er det rene GIFT, indoktrinering og hjernevask for menneskets sind og spiritualitet. De har i bund og grund een ting ting til fælles: at holde os væk fra Skaberen!!! For han findes virkelig, og… Read more »