Gud siger: “Corona er en gave”

I anledning af min coronadepression havde jeg et møde med Gud i går aftes. Mødet gik godt, og jeg er nu i meget bedre humør. 🙂 Guds første ord til mig var: “Skyldes din depression coronaen, eller skyldes coronaen din depression?“ Wow! Her mødes vi for første gang face-to-face, og så starter Han med at … Læs videre Gud siger: “Corona er en gave”
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 23 april 2021, 10:22 10:22

Hej Per… Ja mon ikke at Satan blotter sig han er jo overalt og i alle afskygninger.. – og der er masser af mørke.. Tak for at lade os høre om din konversion med Gud..❤️ Godt du fik det bedre..

fredag, 23 april 2021, 10:52 10:52

Det er så uendeligt sandt, som det er sagt! Det er ihvertfald nøgagtig det samme, jeg har ræssonemeret mig frem til : Uden helligånden Ruach, via Skaberen Yahua og sønnen Yeshua, er der ingen mulighed for, at forstå den ægte årsag og virkning, som den er lige nu på denne jord!! Det er et grundvilkår og en basal betingelse for, at noget som helst form for klarsyn overhovedet kan finde sted!!!

fredag, 23 april 2021, 11:43 11:43

søg og du skal finde – det er Ham som kan sætte os fri.
kender det alt for godt – jeg kan også være vred som Jonas og håbe Gud vil båle dem alle sammen af, eller blive isoleret og råbe i ørken som Johannes men det er kun Gud som kender dagen – og vil komme som en tyv om natten.

Jeg syns dog at jeg kan fornemme “foråret” komme – og ligesom du siger, så har hele dette corona hysteri sat mange ting i perspektiv… det er ved at blive klare hvad jeg skal og bliver nød til.

tirsdag, 27 april 2021, 0:18 00:18

Hvorfor blande Jesus og løgnene fra vores påtvungne statsreligion ind i historien? Gud og Fanden er én og den samme. Kristendom er humbug, der i lighed med andre organiserede religioner, som bare er små underudgaver af den største af alle trosformer, som vi alle tror på, frivilligt eller tvunget, Mammonismen. Vi lever i et verdensomfattende plutokrati. Indtil oktober 1536 var vi katolikker, der også er en slags kristendom, derfra stammer den evig gyldige trylleformular, Hokus Pokus Filiokus, det er (løgn og) latin og betyder: “Dette er sønnens legeme”. Også sætningen: “Når pengene i kassen klinger, straks sjælen ud af skærsilden… Read more »

Last edited 1 year ago by helgeras@gmail.com
tirsdag, 27 april 2021, 17:50 17:50

Hej Jeg ku ikke være mere enig i dit syn på religion. Den ægte sandhedssøgende går i en KÆMPE bue udenom alle etablerede religioner, da det blot er menneskekonstruerede, korrupte og falske organisationer, der kun kan tilbyde menneskefortolkninger og latterlige dogmer, som fuldstændigt kvæler alle former for åndelig vækst og holder mennesket mentalt svagt og kraftløst! Alle religioner, lige fra store verdensreligioner (“virksomheder”) til små sekte, er det rene GIFT, indoktrinering og hjernevask for menneskets sind og spiritualitet. De har i bund og grund een ting ting til fælles: at holde os væk fra Skaberen!!! For han findes virkelig, og… Read more »