Vi er de nye jøder

Vi, der ikke bruger mundbind, ikke lader os teste, ikke lader os vaccinere og ikke bruger coronapas, er de nye jøder. Vi er den udstødte minoritet, som den ministerielle propaganda vil have andre til at opfatte som beskidte og farlige. Vi er de nye jøder i Fascisme 2.0. Fascisme 1.0 var særligt udbredt i Tyskland … Læs videre Vi er de nye jøder
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
onsdag, 28 april 2021, 16:32 16:32

facister er opotunister – de acceptere demokrati så længe de kan udnytte det ti deres fordel og når tiden så er moden så overtager de magten. Corona sygdommen bliver udnytte på det groveste til gøre en i forvejen bange befolkning (for at miste job, russerne, klimaet osv. ) endnu mere bange – et skræmt folk er nemme at manipulere. Det handler meget mere om tro end de fleste er klar over. Krigen handler om troen på guldkalven eller troen på kærligheden – dem som tror der ikke eksistere nogen gud eller højre mening og så dem som tro på sudo… Read more »