Pandemiprofessor Lone Simonsen finansieret af World Economic Forum

Den om corona meget citerede pandemiprofessor Lone Simonsen fra RUC fik i marts 2020 10 mio. kr. fra Carlsbergfondet. Det skriver RUC selv på deres hjemmeside. Den store sum penge går angiveligt til udvikling af matematiske modeller til forudsigelse af, hvordan fremtidige pandemier kan udvikle sig.

Carlsbergfondet er via Carlsberg Group medlem af World Economic Forum, som jeg og mange andre mistænker for at stå bag det globale angreb på folkefriheden med corona-plandemien.

Det er min opfattelse, at de 10 mio. kr. kan betragtes som bestikkelsespenge fra World Economic Forum med Carlsbergfondet som mellemhandler for at få Lone Simonsen og kollegaer til at levere ekspertudtalelser til myndighederne og pressen, der understøtter den tyranniske coronapolitik, som Mette Frederiksen-regeringen har belastet Danmark med. Mette Frederiksen er sandsynligvis også udsat for bestikkelse og/eller afpresning, men det er en anden snak.

Jeg vil benytte lejligheden til at gøre mine aktivistvenner opmærksom på, at hver gang de drikker Carlsberg-øl til en demonstration, så støtter de sådan set Fjenden og besættelsesmagten. Der findes heldigvis mange mikrobryggerier i Danmark, der ikke er medlem af den globale, økonomiske elite.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
neo
neo
onsdag, 28 juli 2021, 10:06 10:06

Ja lone ændrede meget pludselig taktik og blev fortaler for den nye opsporingsstrategi. det skete i de dage hvor hun var medvært på et facebook program sat op af en tidligere 24syv vært og hun blev kaldt coronalone. Jeg tror stadig det ligger på Facebook og de sagde de ville være kritiske og frie. Jeg husker ikke navnet på værten og facebook siden desværre. Men jeg husker at jeg undrede mig over lones ændrede holdning og hun talte flere gange om en udenlandsk kollega som hun ikke oplyste navnet på. Det virkede som salgstale. Prøv om i kan finde det… Read more »

Frank
onsdag, 28 juli 2021, 11:06 11:06

det sidste du skriver kan meget vel være den gorthiske knude. Hvis vi virkelig skal bryde den fascistiske magt som der er ved at blive trukket ned over hovederne på os så tror jeg kun det kan lade sig gøre med at være konsekvente i fællesskab (et samfund) der siger fra af at være forbruger og informations hylstre. Det tror jeg kun kan lade sig gøre ved at vi lave disse lokalsamfunds kultur/kirke/”afvendings” steder. Enten som dem Steen Møller og andre har sat i værk de sidste årtier… Friland, GroBund, Torup osv. Det er hermed ikke sagt at byerne ikke… Read more »