Overlæge advarer om borgerkrig

Kim Varming er pensioneret overlæge i immunologi. Han advarer i et tweet på Twitter om, at hvis den nuværende coronapolitik fortsætter, så ender det i borgerkrig. Med mit indgående kendskab til miljøet af aktivister, der er dybt uenige i Mette Frederiksen-regeringens coronapolitik, så er jeg desværre enig med overlægens dystre prognose for vort ellers så … Læs videre Overlæge advarer om borgerkrig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Neringa Abrutyte
fredag, 30 juli 2021, 19:53 19:53

Det tror jeg ikke at i Denmark kan være borgerkrig…Absolut flertal loyale for myndigheder,og frihedsaktivister ignorerer hinanden

Frank
fredag, 30 juli 2021, 22:21 22:21

der skal ikke så mange til at starte en borgerkrig – nogle få “tosser”/fustrerret som ikke er kreative nok til at lave aktivisme men hvor vold ligger dem tætter på sinde. Når så først disse fustrerret mennesker ikke længer kan styre sig og så laver en voldelig aktion så vil det give systemet lov til at bruge flere penge på at kunne kontrollere eller bruge endnu mere voldelige metoder og så ruller “snebolden”. Det vil blive diskuteret om hvad, hvem kan tillade sig og så bliver landet endnu mere splittet…..men det er rigtig vi har levet i et “smørhul” længe… Read more »

Frank
søndag, 1 august 2021, 12:37 12:37

HELT enig! – f.eks. også derfor jeg helt har trukket mig fra MIB. ikke fordi jeg var en del af dem men var med til et par demoer. Det jeg skriver om er at der skal kun en/få til at ødelægge en fest og som Neringa A. så tror jeg ikke på det også kan ske i Danmark. Kæmp eller flygt som det hedder – reptilhjernen – hvad skal man så vælge når depretionen presser sig mere og mere på. Jeg ved godt vi skal hæve os over aben/reptilen og vælge, at gøre hvad der nogen gang virker forkert i… Read more »

tangelon
søndag, 1 august 2021, 8:37 08:37

Det jo ikke kun i “aktivist” miljøet, der rasles med sablerne. Mange andre grupperinger, er ramt på deres frihed. Danske og mindre danske. Men alt dette har EU og de enkelte landes politi og militær, jo forberedt sig på i flere år…nemlig BORGERLIG OPSTAND… I Nordtyskland, i en lille by uden indbyggere til dagligt, har mange politifolk og soldater øvet sig i bekæmpelse af opstand i flere år, EU har dannet en EU hær, af soldater fra ikke EU lande. Så det vi står i nu, har faktisk været forberedt i mange år. Og at kalde en sprøjte med nannogift… Read more »