Lad os også huske gaven i coronaen

Coronaen har, ligesom så meget andet, to sider. En mørk og en lys. Som frihedselsker er det let at stirre sig blind på mørket, men husk også lyset og gaven i coronaen. Gaven i coronaen er bl.a.: Nu er det let at se, hvem der er åndeligt vågne, og hvem der er åndeligt sovendeNu er … Læs videre Lad os også huske gaven i coronaen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
13 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 13 oktober 2021, 0:55 00:55

Hvis du virkelig elsker Jesus, så må du også være villig til at overgive dig til ham, Per. ❤️ Hvilket selvfølgelig indebærer at droppe alt, hvad der hedder meditation og andet okkult New Age/satanisme i forklædning.

Jesus står klar til at tage imod dig med åbne arme. Han venter blot på, at du skal tage springet og vælge ham fuldt ud. Gud accepterer altså ikke, at du deler ham med Buddha. 😉

Må Gud velsigne dig, og må du svare på hans kald til at følge Ham, som er Vejen, Sandheden og Livet. 🙏

lørdag, 23 oktober 2021, 3:30 03:30
Reply to  Brændgaard

Kære Per, min intention var ikke at prædike eller belære. Jeg følte mig blot inspireret til at skrive til dig, da jeg læste din artikel, hvori du selv omtaler Gud og Satan samt den opnåede erkendelse af, hvem der faktisk tør vælge Lyset/Jesus. Er du en af disse udvalgte? Det håber jeg oprigtigt. Fordi jeg selv var fanget i dette fascinerende og dragende univers, før det gik op for mig, hvilken åndelig kraft der ligger bag, så ser jeg det som min pligt at advare andre. Du skal vide, at jeg har stor respekt for dig. Du gør et fantastisk… Read more »

søndag, 24 oktober 2021, 7:44 07:44
Reply to  Brændgaard

Haha, ja, det kunne der måske være noget om. 😀 Men da Jesus er bossen, så vil de sataner aldrig få held til at tvinge ham til noget, når han kommer igen. 😎

Jeg ønsker dig alt det bedste på din vej, Per. ❤️ Lyset VIL vinde i denne verden også!

mandag, 25 oktober 2021, 14:39 14:39
Reply to  Brændgaard

Precisely!

Vil foreslå dig at begynde at høre noget lovsang. Der er faktisk udgivet rigtig meget godt og blandet! Jeg har lavet en lille playliste på Spotify, hvis du skulle være interesseret. 😉

PS: Kunne vi ikke lave en klub for de utraditionelle udstødte? Jeg vil gerne være næstformand.

mandag, 25 oktober 2021, 18:02 18:02
Reply to  Brændgaard

Fedt! Eller et politisk parti måske. Det lyder som en vinder!

fredag, 15 oktober 2021, 22:10 22:10
Reply to  Brændgaard

Selvfølgelig – Gensidig respekt er vigtigt.. Jeg beklager hvis det kom til at lyde ‘dis-respektfyldt’.. (hvis det da er et ord) 😉 Tror bestemt ikke nogen af os ønsker en religionskrig.

Last edited 1 year ago by Marie
fredag, 15 oktober 2021, 10:34 10:34

Kære Karina! Jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Min egen erfaring har indtil videre vist mig, at der ER noget om at overgive sig helt til Jesus Kristus. Den varme og kærlighed, som jeg har oplevet siden han hentede mig, og jeg overgav mig.. Wow.. og for ikke at tale om den RO. Jeg ville have rystet på hovedet af mig selv, for ikke særlig længe siden. Nu ønsker jeg dette for ALLE ❤️ Mine bønner bliver hørt og jeg oplever mig GrundElsket. Ja. Jeg har også droppet ALT New Age..

lørdag, 23 oktober 2021, 1:26 01:26
Reply to  Marie

Kære Marie. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har valgt at forlade New Age-miljøet og i stedet taget imod Jesus, verdens lys og håb! ❤️
Guds fred være med dig. 🕊️