Hvorfor afslører pressen coronabedraget lige i dag?

Flere mainstream-medier, bl.a. Politiken, bringer i dag “nyheden” om, at mange covid-patienter slet ikke er indlagt på grund af corona. Det er noget af det, som jeg og andre fritænkende sundhedseksperter har råbt op om i lang tid.

Det er en klassisk propagandataktik, at hvis der er en stor nyhed, som man bliver nødt til at kommunikere ud, selvom man nødigt vil have, at folk tager nyheden ind, så skal man gøre det på et tidspunkt, hvor modtagerne er optaget af noget andet. Det er min propagandafaglige vurdering, at det sker netop i dag, dagen efter valget, da folk nu er optaget af lokalpolitiske emner. Pressen kan så senere sige, at de altså har sagt det, når det bliver retfærdighedens time engang efter besættelsen. Samtidig tjener de deres magthavere – dvs. dem med pengene – ved at bringe nyheden på det tidspunkt, hvor den har mindst gennemslagskraft samt mindst indflydelse på valgresultatet. Det er ganske smart – og ganske gennemskueligt for det åbne øje.

Kan være et billede af 2 personer, folk, der står og tekst
Forsiden af Politiken i dag
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments