Hvad gør man, når arbejdsgiveren kræver coronapas?

Jeg har de sidste dage fået mange henvendelser fra angstfyldte mennesker, der spørger, hvad jeg synes, at de skal gøre, da deres arbejdsgivere snart vil kræve coronapas for, at de kan møde på arbejde. Jeg vil her forsøge at give en generel vejledning.

Når en arbejdsgiver kræver coronapas, så er det efter min opfattelse en kriminel handling i kategori med voldtægt. Ligesom man bliver fyldt med angst, når man udsat for seksuel voldtægt, så bliver man fyldt med angst, når man bliver udsat for coronapas-voldtægt af sin arbejdsgiver.

Trin 1: Flyt dig væk fra krænkeren

Jeg vil anbefale, at du straks flytter dig væk fra krænkeren, dvs. arbejdsgiveren, så krænkeren ikke kan gennemføre planen om at tvinge dig til hverken test eller kanyle.

Trin 2: Accepter din angst og meld dig syg

Som følge af trin 1, så vil jeg anbefale, at du melder dig syg på grund af angst af ovennævnte grunde. Det er efter min mening en fuldstændig legitim sygemelding, som kan sammenlignes med, hvis man melder sig syg af stress, fordi man bliver udsat for voksenmobning på arbejdspladsen. Dette er blot en meget værre form for voksenmobning, da den omfatter indførelse af potentielt skadelige genstande i kroppen imod den enkeltes ønske.

Trin 3: Meld din arbejdsgiver for overgreb

Jeg ved ikke, hvad den præcise juridiske procedure er, men trin 3 må være noget med at anmelde arbejdsgiveren for at stille dette ulovlige, menneskeretskrænkende og potentielt ekstremt sundhedsskadelige krav. Jeg tænker, det må være noget med fagforening, arbejdsretten og politiet.

Trin 4: Afvent healing

Dernæst handler det om at blive hjemme med fortsat sygemelding på ubestemt tid, hvor du giver arbejdsgiveren mulighed for at genetablere en normal, sund og lovlig relation. Din angst vil naturligvis fortsætte, så længe arbejdsgiveren fastholder kravet om coronapas, hvorfor din sygemelding forbliver legitim, indtil din arbejdsgiver holder op med at krænke dig.

Dette trin handler også om at heale dig selv for det overgreb, som du er udsat for. Det kan være gavnligt at opsøge professionel hjælp.

Trin 5: Vend tilbage til arbejdsmarkedet

Sidste trin er så, at du vender tilbage til dit arbejde, når din arbejdsgiver er kommet til fornuft. Alternativt må ansættelsesforholdet stoppe, arbejdsgiveren straffes, og du bør få erstatning for uretmæssig fyring. Når du er blevet fri af krænkerens kløer kan du begynde at se dig om efter en ny arbejdsgiver, der vil respektere din ret til at bestemme over din egen krop.

En mulighed for at vende tilbage til arbejdet er, at du går på kommunen og underskriver “jødepapiret” om, at du er fritaget for coronapas. Så længe arbejdsgiveren krænker dig ved at kræve coronapas, så befinder du dig i en angsttilstand, som gør at du lovligt er fritaget for coronapas også indenfor det korrupte systems rammer. På den måde bliver arbejdsgiverens ulovlige, voldtægtslignende krav til dén udslagsgivende faktor, der gør, at din angst stiger til et så højt niveau, at du med ren samvittighed kan gå på kommunen og skrive under på tro og love, at du nu lider af svær angst.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
søndag, 28 november 2021, 19:58 19:58

som jeg ser det er det konsekvensernes tid – De har deres fremtidspaner (the Great Reset og NWO…)
jeg tænker at det måske er tid til at få gjort sine værdier op og blive gældfri – drosle ned til et minimum for en tid så man ikke er afhængig af job for en tid. en tid til at genoverveje hvordan man kunne tænke sig en fremtid – uafhængige af vores system.
måske flytte ud på lande i billige huse – tæt sammen med andre som ikke vil vaxxes … åndsfeller og ligesindet og derfra bygge nye samfund op.

Morgan Aftning
tirsdag, 30 november 2021, 11:55 11:55

Trækker ham i retten for BERUFSBERBOT !