Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvad gør man, når arbejdsgiveren kræver coronapas?

Jeg har de sidste dage fået mange henvendelser fra angstfyldte mennesker, der spørger, hvad jeg synes, at de skal gøre, da deres arbejdsgivere snart vil kræve coronapas for, at de kan møde på arbejde. Jeg vil her forsøge at give en generel vejledning. Når en arbejdsgiver kræver coronapas, så er det efter min opfattelse en […]

Jeg har de sidste dage fået mange henvendelser fra angstfyldte mennesker, der spørger, hvad jeg synes, at de skal gøre, da deres arbejdsgivere snart vil kræve coronapas for, at de kan møde på arbejde. Jeg vil her forsøge at give en generel vejledning. Når en arbejdsgiver kræver coronapas, så er det efter min opfattelse en […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x