Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg prøver at få B.T. i tale om deres propaganda

I går begyndte jeg jo at sætte navne på de journalister i den statsstøttede presse, der efter min mening udfører propaganda i stedet for journalistik. Jeg kontaktede dem direkte via e-mail. Kort tid efter blev jeg i går ringet af op af B.T.-journalisten, der overfaldt mig verbalt i telefonen. Jeg blev noget chokeret over denne […]

I går begyndte jeg jo at sætte navne på de journalister i den statsstøttede presse, der efter min mening udfører propaganda i stedet for journalistik. Jeg kontaktede dem direkte via e-mail. Kort tid efter blev jeg i går ringet af op af B.T.-journalisten, der overfaldt mig verbalt i telefonen. Jeg blev noget chokeret over denne […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x