Jeg prøver at få B.T. i tale om deres propaganda

I går begyndte jeg jo at sætte navne på de journalister i den statsstøttede presse, der efter min mening udfører propaganda i stedet for journalistik. Jeg kontaktede dem direkte via e-mail. Kort tid efter blev jeg i går ringet af op af B.T.-journalisten, der overfaldt mig verbalt i telefonen.

Jeg blev noget chokeret over denne aggressive Barbara Berthelsen-taktik, og B.T.-journalist Heidi Bendtsen Nielsen afsluttede sin vrede monolog, inden jeg nåede at uddybe, hvorfor jeg mener, at hun og resten af B.T. laver propaganda i stedet for journalistik i relation til corona. Da jeg ringede til hende lidt senere, tog hun ikke telefonen, så jeg indtalte en besked på telefonsvareren, hvor jeg forklarede mit synspunkt og tilbød at hjælpe hende ud af propagandaen og ind i journalistikken. Også for hendes egen skyld, da kollaboratører under sidste besættelse fik en hårdhændet behandling efter krigen.

Propaganda i B.T. i dag

Nu vil jeg så vove mig ind på B.T. igen. Her kan vi se, at Mette Frederiksen og Barbara Berthelsen er ude og skide i Minkskandalen. Tak for det. Ud fra et propagandafagligt perspektiv, så kan hele Minkskandalen dog betragtes som et røgslør, en distraktion og en lynafledning fra den langt større og meget mere menneskeskadelige, coronarelaterede kriminalitet, som regeringen og deres håndlangere efter min mening har gjort sig skyldige i.

På B.T. kan vi også læse, at det første barn i Region Hovedstaden nu har fået et stik coronavaccine:

Skræmmende!

B.T. skriver også, at uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen har fået corona. Det er journalist Niels Pedersen (niep@bt.dk), der har skrevet historien. Jeg bringer her nogle citater fra artiklen efterfulgt af mine undrende spørgsmål:

  • De første tests var ellers negative, men nu har ministeren fået et positivt testsvar.” Hvor mange gange er han blevet testet?? Hvorfor tror han på det positive og ikke det højere antal negative testsvar? Ja, jeg undrer mig bare, indtil der kommer en lov mod undren.
  • »Hjemlige pligter, snotpapiret og en ny kop te kalder,« skriver Jesper Petersen – og bekræfter, at også han er ramt af et af de helt almindelige, men for mange ret irriterende coronasymptomer.” I min bog er man altså ikke rigtigt syg, når man har energi til ‘hjemlige pligter’. Hvorfor undrer journalisten sig ikke over de milde, almindelige symptomer og deres mangel på proportionalitet med coronapolitikken?
  • »Jeg har simpelthen ikke haft lyst til min ellers elskede kaffe i flere dage,« lyder det fra Jesper Petersen.” Stakkels mand! Han kan ikke smage sin kaffe! Er det grund nok til at indføre den totalitære coronastat?
  • Hvor han selv er lidt ramt af sygdommen, kan sønnen Johans energi ifølge Jesper Petersen ‘ikke holdes nede af corona’.” Lad mig oversætte det til almindelig dansk: Drengen er ikke syg!

Jesper Petersen er tilsyneladende en lige så pligtopfyldende socialdemokrat, som Niels Pedersen er en pligtopfyldende propagandist. God bedring til dem begge.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments