Kategorier
Frihedspressen Gæstebloggen Indlæg/Post Public

Rikke Hauge: 2021 blev året, hvor danskerne blev delt i to – men der er stadigvæk håb!

Gæsteindlæg af Rikke Hauge

2021 blev året, hvor danskerne deltes i to. Med hjælp fra vores magtbegærlige, marionetstyrede statsminister, som sejlede gennem året på et hav af løgne, er vi nu blevet til dem og os. Dem, der troede på mediernes propaganda og ikke kunne gennemskue agendaen bag og dem, der stillede sig op og sagde nej tak til at deltage i en massepsykose uden historisk sidestykke.

Nu venter et nyt år, hvor vi skal vælge, hvilken vej, vi vil gå. Ingen kan komme udenom det valg, der skal træffes. Vil vi fortsætte med at være bange for en virus, der ikke er farlig for flertallet, eller kan vi krænge os ud af frygten og tage ansvar for vores land, der i dén grad trænger til en kærlig hånd.

Svaret burde være enkelt. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at sætte sig ind i, hvad der foregår i magtens korridorer på Christiansborg. Med Lars Løkkes underskrift blev Danmark i 2018 solgt til World Economic Forum, der, med Klaus Schwab i spidsen, nu er i gang med at genne os ind i sin nye verdensorden som en flok paralyserede får. WEF’s vision for verden er ikke til at tage fejl af. Klaus Schwab mener, at mennesket skal fusioneres med kunstig intelligens, så vi bedre kan styres. Vi skal alle have implanteret en chip i hånden (eller i panden), præcis som det er forudsagt i Johannes Åbenbaringen. Dyrets mærke lanceres nu som den bekvemme erstatning for c0r0napasset, der, hvis du ikke har opdaget det endnu, er kommet for at blive.

C0r0napasset bliver fremtidens ‘social credit score system’, hvor du kun må bevæge dig rundt i samfundet, hvis du gør, hvad staten siger. Den kinesiske model er ikke længere kun forbeholdt kineserne; nu skal vi alle præmieres for vores lydighed med chippen, der giver os kontrolleret adgang til alt det, der før var en selvfølge.

Nægter vi at adlyde, får vi intet arbejde, ingen løn, ingen elektricitet og varme, ingen mad. Spørg kineserne, om de bifalder denne måde at leve på. Og spørg så dig selv, om du virkelig tror på Klaus Schwabs mantra for fremtiden: “You will own nothing and be happy”!

Vores engang så yndige land er druknet i havet. Hyggen er erstattet af afstand, håndsprit, masker og en endeløs række af injektioner, der vil holde liv i virus, fordi det er dét, de er designet til. Det er gået præcis som planlagt, fordi vi lader os lede af mennesker, der har solgt deres sjæl til djævelen. Vores politikere med medierne som primus motor har trukket os ind i det største bedrag, verden endnu har set. Tager du del i bedraget, eller tager du afstand fra det? Svaret er enkelt – ja eller nej?

I c0r0naens navn har vi glemt, at vi alle er født som frie individer. Det har aldrig været meningen, at mennesket skulle reduceres til et stempel i et pas for at få adgang til livet. Sådan er det blevet nu, fordi vi har tilladt det. Fordi vi er blevet skræmte, har vi opgivet alle vores rettigheder i håbet om at få vores frihed tilbage.

Frygt er den mest primitive af alle følelser, og det er dén, der har domineret verden i årtier. Krigen mod terror, oprustningen mod Rusland, Black Lives Matter, menneskeskabte klimaforandringer, Metoo og migrantstrømmen er altsammen noget, der er fundet på for at splitte os og fastholde os i frygt. Når vi er blevet tilpas bange, beder vi om at blive reddet af dem, der har skræmt os. Det hele er orkestreret og iscenesat, men du får først øje på det, når du tør åbne dine øjne og se virkeligheden, som den er.

Hvis ikke Jorden med dens fantastiske ressourcer skal gå til grunde, er det tid til at vælge den rigtige vej. Forestil dig en verden, hvor vi mennesker lever fredeligt side om side med hinanden, som vi ville gøre, hvis vi forstod vores sande potentiale og værdi.

Forestil dig en verden, hvor vi ikke er bange. Hverken for vores næste eller os selv. Sådan en verden kan vi skabe nu, hvis vi holder sammen i stedet for at splittes. Sådan en verden kan vi skabe i samme sekund, vi har sendt de mørke kræfter til tælling. Tænk engang!

Alt for længe har mørkets lakajer haft held til at bedrage verden. De lever af vores frygt, det er dén, der giver dem næring. Jo mere de kan skræmme os, jo flere kræfter får de. Det er derfor, det er så vigtigt at krænge sig ud af frygtens fangearme, og det kan gøres med et fingerknips.

Sluk for dit TV! Sluk for din radio! Sluk for de digitale nyheder og smid avisen ud! Dermed fjerner du kilden til din frygt, og du vil opdage, at der er et ocean af viden derude, som vil sætte dig fri på en måde, du ikke i din vildeste fantasi kan forestille dig.

Glem alt om tåget konspirationssnak og kom med ind i kampen. Vi står midt i en kamp mellem lyset og mørket, mellem det gode og det onde, mellem Gud og Satan. Når først du forstår dette, er der kun én vej frem.
Aldrig før i menneskets historie har vi haft denne unikke chance for at starte forfra. Vi kan give Klaus Schwab og hele slænget af dæmoner en enkeltbillet til Helvede og nulstille verden på den gode måde. Kloden er vores, så længe vi er her, og hvis vi gør det rigtigt, kan vi give den nyt liv, så den atter vil blomstre og trives.

Den negative frekvens, som skræmte mennesker befinder sig på, skal løftes. Vi skal ganske enkelt holde op med at være bange. Når frygten forsvinder, får vi øje på lyset og kærligheden og alt det smukke, vi har fået, da vi blev født på Jorden.

Vi skal åbne vores øjne og få øje på os selv.

Godt Nytår.
🙏🍀❤️

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
onsdag, 29 december 2021, 13:01 13:01

Hvor er det bare i den grad så rigtig sagt Rikke – tak for det 🙏💚
Også rigtig godt nytår fra mig 🙏💖🌈⭐️
Hanne

Lilian Poulsen
onsdag, 29 december 2021, 20:13 20:13

Tak for indlægget, Rikke. Super godt skrevet!! Du ønskes Godt Nytår.
Kh Lilian Illona

FB_IMG_1480117344077.jpg
Ida Stork
torsdag, 30 december 2021, 17:53 17:53

Dejligt livsbekræftende indlæg. Tak for det ❤️

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x