Lad os kaste lys over den sataniske kult, der står bag verdens problemer

Jeg så i går dette Adam Green-interview med David Icke om den sataniske kult, der dybest set står bag verdens dybt korrupte og manipulerede tilstand. David Icke har i videoen nogle meget vigtige pointer om jøder, Israel, zionisme og antisemitisme. Han beskriver, hvordan jøderne og jødedommen er blevet manipuleret, kuppet og misbrugt af satanisterne til … Læs videre Lad os kaste lys over den sataniske kult, der står bag verdens problemer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab pr. md. or Spirituelt medlemskab pr. år og være logget ind.
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
Hanne Larsen(@hanne-larsen)
onsdag, 5 januar 2022, 14:49 14:49

Tusind tak for den Per 🙏
Ja det er tung indsigt, men den video er værd at se/høre 👍
Knus og kram 😘 😇♥
Hanne