Lad os kaste lys over den sataniske kult, der står bag verdens problemer

Jeg så i går dette Adam Green-interview med David Icke om den sataniske kult, der dybest set står bag verdens dybt korrupte og manipulerede tilstand. David Icke har i videoen nogle meget vigtige pointer om jøder, Israel, zionisme og antisemitisme. Han beskriver, hvordan jøderne og jødedommen er blevet manipuleret, kuppet og misbrugt af satanisterne til … Læs videre Lad os kaste lys over den sataniske kult, der står bag verdens problemer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
onsdag, 5 januar 2022, 14:49 14:49

Tusind tak for den Per 🙏
Ja det er tung indsigt, men den video er værd at se/høre 👍
Knus og kram 😘 😇♥
Hanne