Lad os kaste lys over den sataniske kult, der står bag verdens problemer

Jeg så i går dette Adam Green-interview med David Icke om den sataniske kult, der dybest set står bag verdens dybt korrupte og manipulerede tilstand.

David Icke har i videoen nogle meget vigtige pointer om jøder, Israel, zionisme og antisemitisme. Han beskriver, hvordan jøderne og jødedommen er blevet manipuleret, kuppet og misbrugt af satanisterne til at at fungere som dække for en politisk-spirituel agenda, der reelt er det modsatte af Tora-jødisk etik og moral.

De falske jøders magt går langt tilbage i historien. De begyndte for alvor at organisere sig via det dystre samarbejde mellem Jacob Frank (satanist), Adam Weishaupt (jurist) og Mayer Amschel Rothschild (bankmand) i 1700-tallet. Derfra er det gået slag i slag via infiltration af bl.a. Frimurerlogen, religiøse organisationer, politiske organisationer og hemmelige foreninger af magtfulde mænd. De falske jøder, der reelt er satanister, har infiltreret ikke kun jødiske organisationer, men også kristne og muslimske med kristen zionisme og saudisk islam (wahhabisme, Islamisk Stat) som de mest tydelige.

Vi befinder os nu i slutningen af den sidste tid, der startede 11. september 2001 (9/11). Coronaprojektet er afslutningen, der har til formål at gøre os alle til slaver af den sataniske og ekstremt magtfulde globale kult.

Det er min opfattelse, at det kræver en åndelig vækkelse hos den enkelte, hvis man skal indse det altomsluttende mørke og den dybe manipulation af virkeligheden, der præger vores tid. Eller omvendt: Når man indser mørket og manipulationen, så opstår den åndelige vækkelse til Lyset, den sande Gud og den fælles bevidsthed, som vi alle er en del af. Det er bl.a. derfor, at politik og spiritualitet er eller burde være to sider af samme sag.

Lad os kaste lys over den Sabbatai Zevi/Jacob Frank-sataniske kult, der står bag det igangværende forsøg på at sætte os alle i teknokratisk, totalitært coronafængsel under global ledelse og kontrol fra Israel.

Jeg ved, at denne indsigt er tung, så tag den med små skridt…

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
onsdag, 5 januar 2022, 14:49 14:49

Tusind tak for den Per 🙏
Ja det er tung indsigt, men den video er værd at se/høre 👍
Knus og kram 😘 😇♥
Hanne