Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Covid-19-vaccinerne er ikke vacciner, men (i bedste fald) forebyggende lægemidler

Definition på en ‘vaccine’ er, at den skaber immunitet. Det er nu solidt dokumenteret, at man kan blive smittet med SARS-CoV-2 – eller i hvert fald teste positiv i en PCR-test herfor – selvom man vaccineret igen og igen og igen mod netop SARS-CoV-2. Sundhedsmyndighedernes argument for, at vi alligevel skal tage “vaccinerne” igen og […]

Definition på en ‘vaccine’ er, at den skaber immunitet. Det er nu solidt dokumenteret, at man kan blive smittet med SARS-CoV-2 – eller i hvert fald teste positiv i en PCR-test herfor – selvom man vaccineret igen og igen og igen mod netop SARS-CoV-2. Sundhedsmyndighedernes argument for, at vi alligevel skal tage “vaccinerne” igen og […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x