Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Alle mod alle: Frihedsmiljøet er en børnehave!

Tillad mig at komme med endnu en opsang til mine venner i frihedsmiljøet. Det er simpelthen for dumt, at I bliver ved med at rende rundt og beskylde hinanden for at være kontrolleret opposition baseret på overfortolkning af symboler eller tilsvarende dårlige beviser. Når I gør det, så tjener I kun fjendens interesser, og det […]

Tillad mig at komme med endnu en opsang til mine venner i frihedsmiljøet. Det er simpelthen for dumt, at I bliver ved med at rende rundt og beskylde hinanden for at være kontrolleret opposition baseret på overfortolkning af symboler eller tilsvarende dårlige beviser. Når I gør det, så tjener I kun fjendens interesser, og det […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x