De er ligeglade med, at vi ved det, så længe de andre ikke ved det

Vi er efterhånden mange her i Danmark, der har opdaget, at problemerne med og konsekvenserne af regeringens coronapolitik og sundhedsmyndighedernes ageren stikker langt dybere, end man får indtryk af fra den statsstøttede presse. ‘De’ er ligeglade med, at vi ved det, så længe ‘de andre’ ikke ved det. Med ‘de’ mener jeg magthaverne og med … Læs videre De er ligeglade med, at vi ved det, så længe de andre ikke ved det
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Mortensen
lørdag, 29 januar 2022, 15:43 15:43

Det er hårdt at have den viden. Tak for dig PerBrændgård. Jeg tror at du er en helt særlig engel. Jeg tuder nu. Tudemarie jeg ved det godt.

Hanne Larsen
lørdag, 29 januar 2022, 19:08 19:08

Så enig 👍 👌
Også fra mig tusind tak for dig Per – din klogskab, din visdom og spirituelle indsigt – for den du er og det du gør 🙏💚😇
Kæmpekrammer 😘♥
Hanne

Eva Mortensen
mandag, 31 januar 2022, 11:16 11:16

Kære Søren super sund.
Jeg elsker dig sgu. Jeg tilbød dig min støtte tilbage i 2019. Men det er så godt du klarer dig godt. Så godt. Dig og Per. Jeg tror at i er engle.
Dem med bare tæer. Benny Holst.
Sig hvis jeg kan gøre nogetEva

Eva Mortensen
fredag, 11 februar 2022, 8:46 08:46

Done