Kategorier
Forside Frihedspressen Mere presse

Nyt sundhedsmarked: Hjælp til de vaccinerede

Jeg spår, at der om kort tid kommer et stort marked for immunstyrkende behandling af mennesker, der har været så uheldige at få en af de dårlige covid-19-vacciner. Der tegner sig desværre et billede af, at ikke blot har covid-19-vaccinerne en meget begrænset og meget kortvarig beskyttende virkning mod SARS-CoV-2. Efter blot to måneder er […]

Jeg spår, at der om kort tid kommer et stort marked for immunstyrkende behandling af mennesker, der har været så uheldige at få en af de dårlige covid-19-vacciner. Der tegner sig desværre et billede af, at ikke blot har covid-19-vaccinerne en meget begrænset og meget kortvarig beskyttende virkning mod SARS-CoV-2. Efter blot to måneder er […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x