Nyt sundhedsmarked: Hjælp til de vaccinerede

Jeg spår, at der om kort tid kommer et stort marked for immunstyrkende behandling af mennesker, der har været så uheldige at få en af de dårlige covid-19-vacciner. Der tegner sig desværre et billede af, at ikke blot har covid-19-vaccinerne en meget begrænset og meget kortvarig beskyttende virkning mod SARS-CoV-2. Efter blot to måneder er … Læs videre Nyt sundhedsmarked: Hjælp til de vaccinerede
For at få adgang til dette indhold skal du købe Gratis abonnement, Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, Politisk medlemskab per måned, Spirituelt medlemskab per måned or The Holistic Health Blog og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
mandag, 7 februar 2022, 8:36 08:36

Rigtig godt forslag Per👍👌

Knus og kram 😘💖
Hanne