Både Rusland og NATO er vores fjender – håbet er OS, folket!

Pressen og politikerne prøver nu at italesætte Rusland som Danmarks fjende og NATO som vores redningsmand. Der bliver råbt om flere penge til NATO, og det er der jo nok nogen i NATO og militærindustrien, der er ganske begejstrede for.

Hvis man vil have brandbilen til at køre, så skal man bare starte en brand. Hvis man vil have mange brandbiler til at køre, så skal man starte mange, store brande. Hvis man vil have lov til at købe flere brandbiler, så skal der være en stor trussel om mange store brande i den nærmeste fremtid.

Det er kun godt fire måneder siden, at Rusland gik med i World Economic Forums Centre for the Fourth Industrial Revolution Network. Det er blot endnu et tegn på, at Ruslands ledelse med Putin i spidsen er en integreret del af den globale elite, der kontrollerer både NATO og Rusland. World Economic Forums navn peger i sig selv på roden til problemet: det globale pengesystem og det bedrag, der startede for alvor med etableringen af Federal Reserve Bank i USA. Det gav en lille gruppe bankdirektører og deres globale bagmænd en ekstremt stor magt, der stadigvæk den dag i dag er helt ude af demokratisk kontrol. De fleste mennesker har stadigvæk en fuldstændig illusorisk opfattelse af, hvordan pengesystemet egentlig virker.

Det, der er vigtigt nu, er, at vi ikke hopper med på propagandaen for at heppe på NATO, så de kan komme og redde os fra de onde russere. Det vil blot føre til amerikanske soldater i gaderne i Danmark, som kan handle helt uafhængigt af dansk lov. Det vil være det perfekte dække for den reelle fascistiske stat med tvangsvaccination osv., som de øverste magthavere drømmer om, så de kan få deres vilje på trods af folkets ønsker. Det hele sker altid baseret på bedrag og løgnehistorier, og det er derfor, at det er så vigtigt at kunne gennemskue propagandaen i dens forskellige, konstant foranderlige former.

Lidt forenklet kan man sige, at både NATO og Rusland er de onde, da konflikten imellem dem reelt er et dække over, at det globale militær kan sættes ind mod det frie folk i alle lande. Det er jo i sidste ende kun folket og soldaterne, det går ud over, når elitens fraktioner går i krig med hinanden for at øge deres samlede magt. Det er dog heldigvis også en forenkling, da der selv i de ondeste organisationer findes mennesker med godhed og integritet. Ja, faktisk er det jo sådan, at hver enkelt af os har potentialet til både godhed og ondskab, så det hele er dybest set en spirituel krig, hvor hver enkelt af os – fra bunden til toppen – hver dag og hvert øjeblik må træffe et etisk valg mellem Lyset og Mørket. Det er så heller ikke lige til, da Mørket har det at camouflere sig som Lys, og vejen til det sande Lys kræver, at man tør se Mørket i øjnene og gå gennem Mørkets lange, snævre, snirklede gang.

Hvis krig er svaret, så er spørgsmålet forkert. Så hvilke spørgsmål kan vi stille i stedet for:

  • Hvordan kan vi styrke sammenholdet mellem folkeslag på tværs af de nationale fjendebilleder, som elitens krigspropaganda forsøger at hjernevaske os ind i?
  • Hvem bestemmer over både NATO og Rusland?
  • Hvordan kan vi oplyse vores medmennesker om den globale elite, som er vores reelle, fælles fjende på tværs af f.eks. Ukraine og Ruslands grænser?
  • Hvem er den globale elite egentlig, og hvordan får vi dem stillet til ansvar for deres forbrydelser mod menneskeheden?
  • Hvordan kan vi skabe et nyt pengesystem, som er underlagt et reelt, demokratisk folkestyre?
  • Hvordan kan vi tage magten tilbage?

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments