Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propaganda kræver stress hos både journalisterne og læserne

Propaganda kræver noget andet i dag for at kunne udføres og trænge igennem, end da Edward Bernays udgav bogen ‘Propaganda’ i 1928. I dag kan enhver, der har tiden og lysten, selv undersøge forskellige kilder til den information, der bliver serveret i hovedstrømmen af nyheder fra medierne. Det gælder både dem, der skriver propagandateksterne, herunder […]

Propaganda kræver noget andet i dag for at kunne udføres og trænge igennem, end da Edward Bernays udgav bogen ‘Propaganda’ i 1928. I dag kan enhver, der har tiden og lysten, selv undersøge forskellige kilder til den information, der bliver serveret i hovedstrømmen af nyheder fra medierne. Det gælder både dem, der skriver propagandateksterne, herunder […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x