Propaganda kræver stress hos både journalisterne og læserne

Propaganda kræver noget andet i dag for at kunne udføres og trænge igennem, end da Edward Bernays udgav bogen ‘Propaganda’ i 1928. I dag kan enhver, der har tiden og lysten, selv undersøge forskellige kilder til den information, der bliver serveret i hovedstrømmen af nyheder fra medierne. Det gælder både dem, der skriver propagandateksterne, herunder … Læs videre Propaganda kræver stress hos både journalisterne og læserne
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
søndag, 13 marts 2022, 13:57 13:57

Godt sagt Per – det gi’r mening for mig 👌😊
I den sammenhæng vil jeg takke dig for det du gør – ikke mindst for nyhedsportalen 🙏Tak for dig du vise sjæl 🙏♥
Kæmpekrammer til dig 😘😍🤗 Hanne