Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Tantra: Spirituel sex kræver kontekst

Religionsforsker Filip Holm har netop udgivet en interessant video om tantra. Her beskriver han, hvordan tantra i Vesten er blevet reduceret til primært at handle om sex, hvorimod det seksuelle i den oprindelige indiske åndstradition kun var en ganske lille del, som i øvrigt var reserveret til dem, der i forvejen havde gennemgået en spirituel […]

Religionsforsker Filip Holm har netop udgivet en interessant video om tantra. Her beskriver han, hvordan tantra i Vesten er blevet reduceret til primært at handle om sex, hvorimod det seksuelle i den oprindelige indiske åndstradition kun var en ganske lille del, som i øvrigt var reserveret til dem, der i forvejen havde gennemgået en spirituel […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x