Fra Corona- til Ukrainekrig: fra reelt vertikal til falsk horisontal krig

Det er min opfattelse, at alt det mærkelige, der foregår for tiden, kan forklares ved, at vi befinder os i en vertikal krig: Den Globale Elite mod Det Globale Folk. Det kan forklare både Coronakrigen og den bratte overgang til Ukrainekrigen. Jeg vil her uddybe, hvad jeg mener. Lyssky krigsherrer har i århundreder været klar … Læs videre Fra Corona- til Ukrainekrig: fra reelt vertikal til falsk horisontal krig
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
lørdag, 9 april 2022, 12:26 12:26

kære Per Kan du uddybe mere omkring Ukraine krigen- jeg forstår det ikke helt/Lene

Henni Amtrup S. Olesen
onsdag, 13 april 2022, 19:12 19:12

Den krig er iscenesat som “coronaen” var…Det var meget brat krigen afløste influenzaen…. Minkdræberen Fup Frederiksen, ævlede om krig få dage efter hun ophævede facist restriktionerne den 26. januar. World Economic Forum, og hele den rådne globale elite, har planlagt det her i mange år, med katastrofale følgere, – men alle fårene tror blindt på “vaccinationerne”, jo flere jo bedre;-), – mere EU og samfundssind, der er = med samfundssVind. Jeg er lykkelig for jeg ikke var så dum og naiv, at tage de gift injektioner, med de fatale konsekvenser og bivirkninger, som et immunforsvar der går amok (AIDS), turbo… Read more »