Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Fra Corona- til Ukrainekrig: fra reelt vertikal til falsk horisontal krig

Det er min opfattelse, at alt det mærkelige, der foregår for tiden, kan forklares ved, at vi befinder os i en vertikal krig: Den Globale Elite mod Det Globale Folk. Det kan forklare både Coronakrigen og den bratte overgang til Ukrainekrigen. Jeg vil her uddybe, hvad jeg mener. Lyssky krigsherrer har i århundreder været klar […]

Det er min opfattelse, at alt det mærkelige, der foregår for tiden, kan forklares ved, at vi befinder os i en vertikal krig: Den Globale Elite mod Det Globale Folk. Det kan forklare både Coronakrigen og den bratte overgang til Ukrainekrigen. Jeg vil her uddybe, hvad jeg mener. Lyssky krigsherrer har i århundreder været klar […]
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x