Fra Corona- til Ukrainekrig: fra reelt vertikal til falsk horisontal krig

Det er min opfattelse, at alt det mærkelige, der foregår for tiden, kan forklares ved, at vi befinder os i en vertikal krig: Den Globale Elite mod Det Globale Folk. Det kan forklare både Coronakrigen og den bratte overgang til Ukrainekrigen. Jeg vil her uddybe, hvad jeg mener.

Lyssky krigsherrer har i århundreder været klar over, at hvis de vil være sikre på at vinde en krig, så skal de kontrollere begge sider af konflikten. Hvis man kun kontrollerer den ene side, så kan man jo risikere at tabe. Hvis man kontrollerer begge sider, så er man sikker på at få mere magt, uanset hvem der vinder krigen. Det er i øvrigt også smart at kontrollere begge sider på en sådan måde, at man tjener penge på selve krigen som proces, men den snak kan vi tage en anden gang.

Strategien med at kontrollere begge sider er forholdsvis enkel ved horisontale krige, som typisk er krige mellem nationer eller alliancer af nationer. 2. Verdenskrig er et eksempel på en sådan horisontal krig. Det er militærstrategisk straks sværere, når krigen er vertikal som nu. Den Globale Elite har ikke en dominerende kontrolleret opposition i Det Globale Folk. Det, tror jeg, er en væsentlig årsag til det pludselig skifte fra Coronakrigen til Ukrainekrigen, som har givet Det Globale Folk indtrykket af Rusland som den globale fjende, mens Putin sandsynligvis er dybt kontrolleret af Den Globale Elite.

Coronakrigen er den direkte krig mod den frie befolkning i alle nationer. Den krig er risikabel set fra fjendens perspektiv, da folket kan risikere at opdage, hvad der foregår, samle sig og gøre modstand på en for fjenden ukontrollabel måde.

Det er påfaldende, hvordan både den danske presse og verdenspressen nærmest fra den ene dag til den anden gik fra næsten udelukkende at fokusere på coronavirus, vacciner, mundbind og digitale pas til næsten udelukkende at fokusere på Ukraine, Rusland, Putin og Zelensky. Det er også påfaldende, at retorikken i mainstreampressen og -politikken om Ukraine/Rusland-konflikten har været ekstremt sort/hvid fra starten.

Det er min opfattelse, at krigen i Ukraine ikke blot skal distrahere os fra at opdage de mange afsløringer af Coronakrigen, selvom det formentlig også er et vigtigt formål at fungere som camouflage for Coronakrigens fortsættelse. Jeg tror, at det primære formål med Ukrainekrigen er at give Det Globale Folk indtryk af, at vi rigtigt nok befinder os i en krig, som mange jo nok har fornemmet i et par år, men krigen er nu til at forstå, da den er horisontal, som store krige plejer at være, og der er en part, der er helt klart ond.

Putin er både den nye Hitler og den nye Trump i den globale propagandakrig. Putin er den nye Hitler, da han spiller rollen om den ultimative Bad Guy i forhold til mainstream. Putin er også den nye Trump, da han samtidig overfor det alternative segment også spiller rollen som Den Falske Helt, der har taget kampen op mod New World Order, Illuminaty, World Economic Forum, De Børneædende Satanister, eller hvem man nu ellers tror udgør Den Globale Elite – mens Putin reelt stadigvæk er en del af eller en håndlanger for Den Globale Elite, der er folkets reelle fjende i både Ukraine, Rusland og Danmark.

Lad dig ikke snyde af hverken falske fjender eller falske redningsmænd. Hverken Putin eller Trump kommer og redder os. Det vil jeg æde min gamle hat på. Men VI kan redde OS ved at vågne op og sprede sandhedssøgende information til vores medmennesker, mens det stadigvæk er lovligt.

Tilmeld
Besked om
guest
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
lørdag, 9 april 2022, 12:26 12:26

kære Per Kan du uddybe mere omkring Ukraine krigen- jeg forstår det ikke helt/Lene

Henni Amtrup S. Olesen
onsdag, 13 april 2022, 19:12 19:12

Den krig er iscenesat som “coronaen” var…Det var meget brat krigen afløste influenzaen…. Minkdræberen Fup Frederiksen, ævlede om krig få dage efter hun ophævede facist restriktionerne den 26. januar. World Economic Forum, og hele den rådne globale elite, har planlagt det her i mange år, med katastrofale følgere, – men alle fårene tror blindt på “vaccinationerne”, jo flere jo bedre;-), – mere EU og samfundssind, der er = med samfundssVind. Jeg er lykkelig for jeg ikke var så dum og naiv, at tage de gift injektioner, med de fatale konsekvenser og bivirkninger, som et immunforsvar der går amok (AIDS), turbo… Read more »