Journalist presset til at forlade retslokale i politisk betændt sag

Jeg var til stede som journalist for Frihedspressen i Østre Landsret i går. Det resulterede desværre i, at jeg blev bortvist af retsformanden, inden retsmødet gik i gang. Jeg blev derfor forhindret i at overvære og rapportere fra politiets sag mod den systemkritiske politimand Jovan Tasevski. Det er en sag, der stinker af, at nogen … Læs videre Journalist presset til at forlade retslokale i politisk betændt sag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned or Total abonnement per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne
onsdag, 27 april 2022, 10:53 10:53

Hvor er det da skammeligt, sørgeligt, sindsygt – jeg har snart ikke ord for hvad der sker 😞😣😬🙄
Knus og kram og tak for dit arbejde Per 🙏😘💖
Hanne

Lene
onsdag, 27 april 2022, 12:08 12:08

kære per jeg er rystet og tænker meget på dig/Lene