Kategorier
Frihedspressen Mere nyt

Journalist presset til at forlade retslokale i politisk betændt sag

Jeg var til stede som journalist for Frihedspressen i Østre Landsret i går. Det resulterede desværre i, at jeg blev bortvist af retsformanden, inden retsmødet gik i gang. Jeg blev derfor forhindret i at overvære og rapportere fra politiets sag mod den systemkritiske politimand Jovan Tasevski. Det er en sag, der stinker af, at nogen […]

Jeg var til stede som journalist for Frihedspressen i Østre Landsret i går. Det resulterede desværre i, at jeg blev bortvist af retsformanden, inden retsmødet gik i gang. Jeg blev derfor forhindret i at overvære og rapportere fra politiets sag mod den systemkritiske politimand Jovan Tasevski. Det er en sag, der stinker af, at nogen […]
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x