Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #6: Brug biosikkerhed og fakta til at styre udenom politisk debat

De fleste medieforbrugere ved godt, at politik går ud på at være uenige og debattere med henblik på, at det bedste argument vinder. Hvis du laver propaganda for en planlagt agenda, så er det derfor vigtigt, at du kommunikerer på en måde, som er udover og meget større end politik. De fleste medieforbrugere ved IKKE, […]

De fleste medieforbrugere ved godt, at politik går ud på at være uenige og debattere med henblik på, at det bedste argument vinder. Hvis du laver propaganda for en planlagt agenda, så er det derfor vigtigt, at du kommunikerer på en måde, som er udover og meget større end politik. De fleste medieforbrugere ved IKKE, […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x