Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Propagandatrick #8: Skab afveje med falske konspirationsteorier

Hvis du har erfaring med at udføre propaganda, så ved du sikkert allerede, hvordan konspirationsteorier virker, og hvordan det at beskylde en systemkritiker for at være konspirationsteoretiker virker som et psykologisk våben, der stopper en politisk debat, inden den går i gang. Takket være propaganda-arbejde påbegyndt af CIA i kølvandet på den amerikanske befolknings utilfredshed […]

Hvis du har erfaring med at udføre propaganda, så ved du sikkert allerede, hvordan konspirationsteorier virker, og hvordan det at beskylde en systemkritiker for at være konspirationsteoretiker virker som et psykologisk våben, der stopper en politisk debat, inden den går i gang. Takket være propaganda-arbejde påbegyndt af CIA i kølvandet på den amerikanske befolknings utilfredshed […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x