F*ck abekopper! Giv din hjemløse ven et stort kram!

Jeg har i dag deltaget i arrangementet Hjælp din hjemløse ven! på Bertel Thorvaldsens Plads i København. Da jeg dukkede op, blev jeg kraftigt opfordret af arrangørerne til at holde en tale. Den kan du se en optagelse af nederst i dette indlæg. Først nogle stemningsbilleder fra det fine arrangement om en vigtig sag. Her … Læs videre F*ck abekopper! Giv din hjemløse ven et stort kram!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
lørdag, 28 maj 2022, 20:05 20:05

Kære Per Brændgaard. Tak for din uforfærdethed, dit samfundsbevidste sind, din ærlighed og dine spirituelle praktiske handlinger til og med med humor.Du løfter det tunge vi som befolkninger i alle stater verden over er kommet ind i – stor tak for at det flyder fra dig ! Jeg var glad for at se, at betjentene var venlige udenfor synagogen på vej til demonstrationen.Jeg ved godt jeg måske skulle skrive ” satans synagoge “, men det kan jeg ikke og det vil jeg ikke. Der er flere lag og nuancer i det. Du, Russel Brand, JP. Sears, Jimmy Dore, Alex Jones,… Read more »

Michael Nielsen
torsdag, 2 juni 2022, 17:36 17:36

Positivt. Så mangler vi bare at det samme bliver gjort med landets mange torturofrer.