F*ck abekopper! Giv din hjemløse ven et stort kram!

Jeg har i dag deltaget i arrangementet Hjælp din hjemløse ven! på Bertel Thorvaldsens Plads i København. Da jeg dukkede op, blev jeg kraftigt opfordret af arrangørerne til at holde en tale. Den kan du se en optagelse af nederst i dette indlæg. Først nogle stemningsbilleder fra det fine arrangement om en vigtig sag. Her … Læs videre F*ck abekopper! Giv din hjemløse ven et stort kram!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Åndelig Føde og være logget ind.
3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Irja Maria Johansson
lørdag, 28 maj 2022, 20:05 20:05

Kære Per Brændgaard. Tak for din uforfærdethed, dit samfundsbevidste sind, din ærlighed og dine spirituelle praktiske handlinger til og med med humor.Du løfter det tunge vi som befolkninger i alle stater verden over er kommet ind i – stor tak for at det flyder fra dig ! Jeg var glad for at se, at betjentene var venlige udenfor synagogen på vej til demonstrationen.Jeg ved godt jeg måske skulle skrive ” satans synagoge “, men det kan jeg ikke og det vil jeg ikke. Der er flere lag og nuancer i det. Du, Russel Brand, JP. Sears, Jimmy Dore, Alex Jones,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
torsdag, 2 juni 2022, 17:36 17:36

Positivt. Så mangler vi bare at det samme bliver gjort med landets mange torturofrer.