3 ud af 10 danskere er så psykisk forstyrrede, at de er farlige for andre

Mens vi er bange for, om der er flere psykiatriske patienter, der svigtet af systemet kan finde på at gå amok som den unge mand i Fields for en uge siden, så er Danmark og resten af verden truet af en meget mere omfattende psykisk forstyrrelse: masseformation. Mattias Desmet er professor i klinisk psykologi, og … Læs videre 3 ud af 10 danskere er så psykisk forstyrrede, at de er farlige for andre
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Politisk medlemskab per år og være logget ind.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
søndag, 10 juli 2022, 12:10 12:10

helt enig. Jeg kan stadig ikke forstå, at offentligheden ikke har fået kenskab til hvem de dræbte i Fields er. jeg undrer mig og tænker meget på hvorfor. Hvorfor tror du?Mange hilsener

Jens Angelsgaard
mandag, 11 juli 2022, 16:12 16:12
Reply to  Lene

Iskold anvendt psykologi siger “Hvis der INTET konkret bliver lagt frem – SAA er det fordi der INTET konkret eksisterer.” Eksempel: Du bliver tilbudt at erhverve dig en brugt bil. OG du kan IKKE faa lov til at se hverken registeringsattesten, noeglerne, nummerpladerne, provekoerslen eller selve den fysiske- Ja SAA er det sund fornuft at antage, at der INTET reelt er I salgstilbuddet.

Jens Angelsgaard
tirsdag, 19 juli 2022, 11:05 11:05

Det er jo en sag for hele landet. Det påvirker alle. Alt skal frem. Alle facts og motiver granskes. Hemmelighedskræmmeri giver jeg ikke noget for. Det lyder som beskyttelse af korrupte myndigheder. NB At du har hørt, at nogen har hørt noget de syntes var troværdigt er jo lige præcist et bevis for? Nå ja – Ingenting.

Last edited 30 days ago by Jens Angelsgaard