Kategorier
Den Politiske Blog Mere politik

Det er krig, og fjenden frygter kun én ting

Der pågår efter min opfattelse en global krig, som efter coronaens indtog er blevet ekstra tydelig, også i Danmark. Fjenden er et globalt netværk af ekstremt rige og magtfulde personer. De fører krig mod os, folket, ved hjælp af våben, som man ikke normalt forbinder med krig. Det er primært en kommunikationskrig med sindet som […]

Der pågår efter min opfattelse en global krig, som efter coronaens indtog er blevet ekstra tydelig, også i Danmark. Fjenden er et globalt netværk af ekstremt rige og magtfulde personer. De fører krig mod os, folket, ved hjælp af våben, som man ikke normalt forbinder med krig. Det er primært en kommunikationskrig med sindet som […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x