Min terapeutiske proces slutter i aften: Den barske fortælling om min barndom

Mit foredrag i aften – Fra Mørket til Lyset – markerer afslutningen på en syv år lang proces med terapi og selvudvikling. Jeg besluttede mig i 2015 for at stå af ræset og give befrielse fra min psykiske lidelse, OCD, absolut top prioritet i mit liv og min sundhed. Jeg ville til bunds i, hvad … Læs videre Min terapeutiske proces slutter i aften: Den barske fortælling om min barndom
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
mandag, 15 august 2022, 15:37 15:37

jeg tror også, at det er derfor du tager alle de her ” ting” på dig kh lene

Mariann Jordan Svane
Mariann Jordan Svane
mandag, 15 august 2022, 15:48 15:48

kan desværre ikke komme, men ønsker dig en god aften og modig som altid. Kh. Mariann

Marie
mandag, 15 august 2022, 16:28 16:28

Åh. Mit hjerte. Ville gerne komme til foredraget, men kan bare ikke.
Til inspiration, til trods for vi ikke deler samme opfattelser om Jesus:

majio
majio
mandag, 15 august 2022, 18:17 18:17

Kære Per.
Har lige læst om din beslutning.
Jeg ønsker for dig i aften, at du er tro mod dig selv i følelsen – og også i grænsesætning, uanset hvad der sker.
Lys og varme fra
Majio:)

Nadja Grau d
Nadja Grau d
onsdag, 17 august 2022, 6:18 06:18

Hej per modig at du gik på rejsen ril dig selv . det er den mest smerstefulde, smukke og befriende rejse vi kan opleve . hvad det skjulte sig ved mig anede jeg ingenting om. Om jeg vil gær det igen ? Helt klart det er sind siger vejen i lyset i friheden og roen i hoved. jeg tror dem som har været på denne rejse kan ikke hoppe med på alt… vi må begynde at tage ansvar for os selv vi er ikke ansvarligt for det det skete for os men vi er ansvarligt for at heale og komme… Read more »