Kategorier
Den Spirituelle Blog Mere spiritualitet

Der er stor forskel på Jesus og kristendom

Mange kristne tror, af gode grunde, at det var Jesus, der grundlagde kristendommen og den kristne kirke. Ligesom indenfor de fleste andre gamle religioner så er det heller ikke indenfor kristendommen den historiske forfader, der har formuleret religionen eller etableret kirken; det er derimod noget, som efterfølgerne har gjort – altså almindelige mennesker der ikke […]

Mange kristne tror, af gode grunde, at det var Jesus, der grundlagde kristendommen og den kristne kirke. Ligesom indenfor de fleste andre gamle religioner så er det heller ikke indenfor kristendommen den historiske forfader, der har formuleret religionen eller etableret kirken; det er derimod noget, som efterfølgerne har gjort – altså almindelige mennesker der ikke […]
43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x