Prognose i 10 trin: Sådan vil propagandaen for vacciner foregå i den kommende sæson

Baseret på offentlige udmeldinger fra vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Helene Probst forventer jeg, at propagandaen for coronavacciner i den kommende sæson vil foregå på denne måde:

  1. Regeringen vil ikke indføre krav om vaccination eller test. Regeringen vil stå i baggrunden og kommunikere både, at vaccinerne er afgørende vigtige, og at det frie valg skal respekteres.
  2. Sundhedsstyrelsen vil påtage sig en endnu mere markant rolle i den offentlige “oplysning” om vaccinerne. Folkets bekymringer om alvorlige bivirkninger vil blive direkte adresseret. Budskabet vil være noget i retning af: “Ja, der er en risiko for alvorlige bivirkninger, men risikoen er meget lav sammenlignet med den store risiko for, at corona løber ud af kontrol i hele samfundet, hvis blot en enkelt siger nej til vaccinen. Den enkelte må løbe en mikroskopisk lille risiko for at redde alle andre fra at dø af corona.” Det vil blive kraftigt antydet, at dem, der nægter at tage vaccinen, er uvidende, samtidig med at offentlig debat om emnet fortsat vil blive undgået.
  3. Der vil være mere propaganda i lokalsamfund med lokale rollemodeller som fortalere for vaccination. Der kan f.eks. være lokale imamer, skolelærere, sportsfolk og kendisser.
  4. Der vil især være mere propaganda via arbejdspladser. Både via ledelsen og via medarbejdergrupper. Der vil blive appelleret til social ansvarlighed både oppefra og nedefra i organisationerne. De uvaccinerede vil blive udskammet som asociale og udstødt af fællesskabet.
  5. Propagandaen vil i det hele taget bruge meget mere lokal forankret social manipulation og mindre synlig topstyring af politikken.
  6. De uvaccinerede vil blive tvunget ud af det organiserede arbejdsmarked, hvor de så får valget mellem at blive selvstændige eller komme på en eller anden form for offentlig forsørgelse.
  7. De landsdækkende propagandamedier, der er finansieret af regeringen, vil sørge for, at kritisk information om vaccinerne fortsat ikke når ud til befolkningen. De vil således i stigende grad gøre brug af den form for propaganda, som er sværest at spotte, nemlig udeladelse af information. Der vil være færre eksperter i medierne, som i stedet vil fokusere på historier af en mere følelsespornografisk karakter, der understøtter den lokale udskamning og udstødelse af de uvaccinerede.
  8. Når folket går på gaden og protesterer og forsøger at råbe regeringen op, som jo måske kan være borgerlig på det tidspunkt, så vil svaret være, at de støtter det frie valg, og at der selvfølgelig ikke er nogen, der skal tvinges til at tage en vaccine.
  9. ‘Hyggetvang’ kan være en samlet overskrift på strategien for propagandaen for vaccinerne i sæsonen 2022/23. De uvaccinerede vil blive opfattet som nogen, der forhindrer den gode danske hygge, og det vil de hyggelige danskere selvfølgelig ikke finde sig i, så ud med dem!
  10. Propagandaen vil kulminere i et folkeligt pres og ledelsesmæssigt ønske om genindførelse af coronapasset – for en sikkerheds skyld – og fordi det bare er meget lettere og praktisk i den daglige kontrol og overvågning, så danskerne fortsat kan hygge sig uden forstyrrelser.
Tilmeld
Besked om
guest
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kim Munk
tirsdag, 23 august 2022, 9:34 09:34

Helt og aldeles enig! Vandvidderne når nye horisonter og er alles nye normal.
Jeg er bjergtaget og i en eller anden form for imponeret tilstand over at det rent faktisk er muligt at få masserne til at gå i samme retning på den måde.
Jeg troede kun det var noget Hitler ku, etc, af de der demagoger.
Nu sker det i vores, helt almindelige, eftersine oplyste andedam.
Min fatte evne er ganske enkelt ikke stor nok til at fatte at det lader sig gøre, at trylle sådan med vores allesammens bevidsthed.
måske der ikke er en bevidsthed?

Silas
tirsdag, 23 august 2022, 10:01 10:01

Og den bevidste eller ubevidste “dodsstrategi” fra myndighederne og Pfizer/ Moderna er at man selvfølgelig har inkluderet det giftige spike protein fra den oprindelige vaccine med ca 50% på den måde er man sikker på at forsætte med de skadelige virkninger, hvis man nu skulle risikere at den nye metode som ikke er baseret på spikeproteinet og som er målrettet Omicron skulle være mindre skadeligt! Bliver også “spændende” at se om der igen til efteråret bliver spillet “døds roulette” med batch nummeret.. det er jo en ny vaccine som skal afprøve, da man jo kun har testet den på ca… Read more »

Last edited 1 month ago by Silas
Jens Angelsgaard
tirsdag, 23 august 2022, 21:05 21:05
Reply to  Silas

De er nu inviteret til Triple-injektion fra Batchnummer “DIMARYP-966699666-EPA” . Som en bonus kan vi informere Dem om, at De forventes helt at kunne spare tid og udgifter på hjemtransport.

Solveig
Solveig
fredag, 2 september 2022, 17:25 17:25

Hvis den såkaldte vaccine virkede som påstået, vil de vaccinerede mennesker jo ikke være i fare på nogen måder. For mig er det besynderligt, at denne simple logik ikke betragtes som indlysende.