Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis abonnement Gratis presse

2 ud af 100 børn i Danmark bliver udsat for seksuelle overgreb

1 ud 100 mænd er rent pædofile, men op til 8 yderligere mænd ud af 100 ville også kunne lokkes med, viser forskning. Forekomsten af seksuelle overgreb på børn er højere, end de fleste går og tror, og de fleste får alvorlige senfølger senere i livet. En dansk undersøgelse fra 2002 viste, at 2,6 % […]

Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.

1 ud 100 mænd er rent pædofile, men op til 8 yderligere mænd ud af 100 ville også kunne lokkes med, viser forskning. Forekomsten af seksuelle overgreb på børn er højere, end de fleste går og tror, og de fleste får alvorlige senfølger senere i livet. En dansk undersøgelse fra 2002 viste, at 2,6 % […]
Opret gratis profil for at tilgå dette indhold.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x