Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #38: Kinesisk coronavaccine kun godkendt til kinesere i Tyskland

Berlingske fortæller om en sag fra Frankrig, hvor en mand dømt for voldtægt nu er blevet frifundet 20 år efter, da kvinden langt om længe har indrømmet overfor politiet, at han ikke gjorde det.

Hun meldte ham, fordi hendes daværende kæreste var uvenner med ham, og fordi hun mente, at han kunne spille rollen som skurk.

Pov.international har apropos en meget læst artikel med den provokerende titel ‘Nej, du er ikke blevet krænket – du er egoistisk‘. I artiklen skriver Ruben Fønsbo modigt: “Krænkelseskulturen er voldsomt skadelig, fordi vi – med vores følelse af at være blevet krænket som omdrejningspunkt – gør vores private synspunkter til almengyldige regler og derved tiltager os retten til at bestemme, hvad andre mennesker må mene og hvordan de må udtrykke deres meninger.” Ruben Fønsbo er præst i Sydslesvig.

Pov.international beretter også, at flere og flere bruger ‘magiske svampe‘ som terapi. Bjarke Larsen beskriver sine erfaringer med at være i terapeutisk behandling med brug af psykedeliske stoffer. I artiklen beskriver han, at han ud over terapi på svampe også har været i terapi på MDMA. I Danmark er interessen for psykedelisk terapi blandt psykologistuderende stor, og der skrives for tiden ph.d.-afhandlinger om emnet. Det aktive stof i magiske svampe er psilocybin.

The Exposé forsøger at føre bevis for, at covid-19-vaccinerne er årsagen til den pludselige stigning i børn, der dør som følge af streptokok A-infektion. Argumentet er, at den negative vaccineeffektivitet hos vaccinerede sammenlignet med uvaccinerede er tegn på en generel og alvorlig svækkelse af immunforsvaret, der kan gøre ellers harmløse bakterieinfektioner livstruende. Det har tidligere været fremme, at børneafdelingerne i Danmark er overbelagte med indlagte børn med RS-virus. Her er forklaringen, at det skyldes nedlukningerne, der fjernede den naturlige belastning af bakterier og virus, der er nødvendig for at holde immunforsvaret i form.

Den kinesiske coronavaccine Sinovac er nu blevet godkendt i Tyskland – men kun til kinesere. Der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Sinovac ikke også er godkendt til andre nationaliteter, f.eks. tyskere i Tyskland. Det er tidligere kommet frem, at spikeproteinet i SARS-CoV-2 og fra mRNA-injektionerne påvirker forskellige etniciteter forskelligt. Spikeproteinet er således mindst skadeligt for ashkenazi-jøder. Skadevirkningen er også reduceret for kinesere sammenlignet med europæere, men dog højere end for ashkenazi-jøder. Værst går det ud over hvide europæere, især dem i Australien og New Zealand, viser den biologiske forskning. Årsagen er etnicitetsspecifikke mutationer i den biokemiske faktor – ACE2 – der fører spikeproteinet ind i cellerne inde i kroppen.

Kilde og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 11.12.2022

Bliv abonnent eller giv en donation

Cover: Unsplash.com (Carlos Enrique Torres Barrios)

Tilmeld
Besked om
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x