Kategorier
Forside Frihedspressen Gratis presse Public

B.A. #61: Sandheden om corona er antisemitisk

Dagens Avis handler om corona, sex og hjertestop – og det vi SLET ikke må tale om.

DR skriver, at hjertestop var årsag til amerikansk fodboldspillers kollaps på banen. Det er uklart, om hjertestoppet er vaccinerelateret.

Den franske ‘Oscar’ udelukker deltagere anklaget for seksuelle overgreb, skriver DR også. Den sag illustrerer, hvordan man i den type sager bliver dømt og straffet af folkedomstolen – som egentlig er en elitedomstol – inden man har været gennem det rigtige retssystem. Mediernes dækning er altid helt uden den sigtedes perspektiv, ligesom ingen tør nævne muligheden for, at der kan være tale om falske anmeldelser med politiske motiver. Det er uretfærdigt og en alt for let genvej til at foretage offentlige henrettelser af folk, især mænd, der udfordrer systemet.

Apropos sex-anklager, så har medierne også været ivrige efter at omtale anholdelsen og sigtelserne mod den flamboyante systemkritiker Andrew Tate, selvom der også der kan være tale om falske anklager, framing og setup. Andrew Tate havde i hvert fald selv forudset, at det ville ske.

Våbengørelsen af kvinders påstande om seksuelle overgreb begået af mænd i påstand-mod-påstand-sager er blevet udbredt af penge fra bl.a. den jødisk-zionistiske rigmand George Soros (født Schwartz). Det er også penge derfra, der står bag Black Lives Matter og Extinction Rebellion. Hele woke-bevægelsen er i modsætning til den sande vækkelsesbevægelse særdeles velfinansieret.

Coronapropagandaen med Kina som omdrejningspunkt igen fortsætter stille og roligt i den pressede presse. DR skriver således, at Sverige overvejer testkrav for indrejsende fra Kina, og at Belgien vil teste spildevand i fly fra Kina for coronavirus.

Berlingske har også fået presset massiv coronapropaganda ind i en artikel om Kinas præsident Xi Jinpings nytårstale. Berlingskes propagandajournalist Alexander Sjöberg skriver således:

“Med sin katastrofale coronapolitik har Kinas Kommunistiske Parti sat befolkningens tillid samt landets internationale omdømme og udvikling over styr. Da først trykket fra den coronatrætte kinesiske befolkning var blevet for stort, og proppen røg af flasken, boblede det ud med regeringskritiske demonstranter. Det var medvirkende til at presse regeringen til handling. Men i stedet for at tage imod effektive vestlige vacciner eller genåbne samfundet langsomt, men sikkert, har Kina sluppet virussen løs. Nu frygter det internationale samfund en ny smittebølge og mutation.

Propagandaen fra Novo Nordisk Fonden forleden kritiserede også kineserne for at gøre brug af de forkerte vacciner mod corona. Det er også rigtigt, at de i Kina bruger en helt anden type vaccine end mRNA-vaccinerne fra Pfizer og Moderna, som er dem, de fleste her i landet er blevet stukket med. Spikeproteinet fra både det nye coronavirus og fra mRNA-vaccinerne er dog mindre farligt for etniske kinesere end for etniske europæere, selvom man skal være ashkenazi-jøde for at få den indre spydkastning til at prelle mest af på cellerne. Det tyder således på, at coronavirus og mRNA-vaccinerne kan være et biologisk våben, der er designet til især at angribe europæere og samtidig skåne især askenazi-jøder, men også kinesere.

Kilder, inspiration og flere nyheder: De Vigtige Nyheder 03.01.2023

Cover: Unsplash.com (Markus Spiske)


Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay til 335544. Mere støtte

Tilmeld
Besked om
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x