Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

B.A. #145: Besættelsesmagten flytter fra Moskva til København

WHO udvider deres europæiske hovedkontor i Danmark og planlægger afstemning om juridisk magt over bl.a. Danmark om 8 dage – i sundhedens groft misbrugte navn.

Indenrigs- og Sundhedsministeriet har meddelt, at WHO-kontor flytter fra Moskva til FN-byen i København. WHO’s europæiske hovedkvarter ligger i forvejen i København. FN Byen huser 11 FN-agenturer og 2000 medarbejdere fordelt på to forskellige adresser i Nordhavn i København. Adressen er Marmorvej 51, 2100 København Ø.

Det norske medie Steigan skriver om det skæbnesvangre WHO-møde i World Health Assembly, der starter den 21. maj i år. Steigan skriver, at der er planlagt afstemning om både ændringerne i IHR (International Health Regulations) og den nye pandemitraktat allerede ved det forestående møde, og at afstemningen er planlagt til den 24. maj 2023.

Steigan skriver også, at WHO er registreret som et FN-organ, noget det egentlig ikke er. WHO blev oprettet i 1948 udenfor FN. WHO har fuld immunitet mod strafforfølgelse, og ledende ansatte har diplomatisk og skattefri status i Schweitz. WHO indgår i følge Steigan i det, som kaldes ‘International Health Partnership’ (IHP+) efter Davos-modellen (dvs. World Economic Forum) for ‘stakeholder’- kapitalisme, altså en korporativ sammenblanding af offentlige og private interesser med privat storfinans i førersædet. De “filantropiske” organisationer, som har føringen i dette “partnerskab” er Bill and Melinda Gates Foundation, Medtronic Foundation, Rockefeller Foundation og United Nations Foundation.

Steigan citerer James Rugoski, der har udgivet en lang artikel om WHO’s pandemitraktat:

Aldrig før i menneskehedens historie har en organisation åbenlyst planlagt et kup mod suveræniteten af og sundhedsfriheden til ethvert menneske på jorden.”

Det britiske medie The Exposé har bragt en lang artikel om WHO’s generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus. Artiklen argumenterer for, at Tedros aldrig skulle være blevet generaldirektør for WHO. Han skulle i stedet være blevet sigtet for forbrydelser mod det etiopiske folk. Hans tid som minister i den etiopiske regering mellem 2005 og 2016 burde have diskvalificeret ham fra ethvert internationalt lederjob. Få regeringer kan være så slemme som den Tedros deltog i gennem 11 år, men i stedet for at sigte ham for hans forbrydelser, så forfremmede det globale samfund ham i stedet til generaldirektør for den såkaldte verdenssundhedsorganisation.

I stedet for at diskutere WHO så diskuterer vi her i landet i stedet Onkel Reje. Der kan være tale om en distraktionskampagne for at få systemkritikere som mig til at gå op i noget andet, mens WHO får gennemført deres skæbnesvangre møde og magtovertagelse, hvor Indenrigs- og Sundhedsministeriet fortsat holder det hemmeligt, hvem der repræsenterer Danmark. Det er i hvert fald påfaldende, at hovedstrømspressen anført af Berlingske kontaktede mig under høringen om læring af covid-19 på Christiansborg.

Hovedstrømspressens vinkel på Onkel Reje-debatten tjener efter min vurdering også en anden dyb agenda, som er at konvertere systemkritik til ‘hadtale’ og derefter kriminalisere ‘hadtalen’, hvorved systemkritik bliver holdt nede, og systemkritikere bliver holdt i fængsel. Irland forhandler for tiden om et forslag om en ny lov om hadtale. En artikel i The Exposé vurderer, at loven, hvis den vedtages, vil skabe en atmosfære af usikkerhed hos mange borgere, da ‘kriminel hadtale’ er meget vagt og subjektivt defineret i lovforslaget. Alene det at være i besiddelse af informationsmateriale med ‘hadtale’ vil udløse en dom, med mindre man kan bevise, at man ikke havde til hensigt at sprede materialet. Man bliver dermed formodet skyldig, indtil det modsatte er bevist.

Danske Thomas Soltau har i en ny video påpeget det interessante fænomen, at “fans” af Onkel Reje selv sender hadbeskeder til kritikerne af Onkel Rejes sexshows for børn. Hvis Danmark indfører den samme lov, som Irland nu måske er ved at indføre, så kan det medføre nogle ganske absurde retssager, hvor alle til sidst ender i fængsel for at ytre deres meninger frit og følelsesladet.

At det kan lade sig gøre at forbyde kritik ved at kalde det ‘hadtale’ ved vi fra de mange i øvrigt civiliserede lande, hvor det er strafbart med fængsel at ytre kritik af den officielle fortælling om Holocaust, dvs. den historie der har givet Israel og zionisterne den magt via offerkortet, som de har og misbruger stadigvæk den dag i dag. Ja, alene det at skrive og tale ord, hvor du udtrykker en smule tvivl om den historiske begivenhed, kan sende dig flere år bag tremmer i bl.a. Tyskland og Østrig.

Rationelt set skulle man mene, at hvis Holocaust-historien er vandtæt, så kan den tåle kritik. Dette koncept med at kriminalisere kritik og debat bliver nu forsøgt udbredt til andre områder, og det er absolut noget, vi også skal være på vagt overfor også her i Danmark, hvis vi fortsat vil være så frisindede, som nogen mener, at Onkel Reje-sexshows til børn er et positivt udtryk for.

Nå, men nu handler det i første omgang om at få stoppet WHO. Hvis Steigan har ret i deres tidsvurdering, så har vi travlt! Læs mere om det på StopWHO.dk.

Kilde og mange flere nyheder: 
Nyhedsportalen 16.05.2023

Cover: Unsplash.com (Ehimetalor Akhere Unuabona)

Bliv abonnent eller giv en donation. Brændgaard Avisen og Frihedspressen er støttet af Sundhedsliberalt Folkeparti, der er støttet af medlemmer og donationer. Du kan hjælpe via MobilePay valgfrit beløb til 335544.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
11 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne921016 Hansen
tirsdag, 16 maj 2023, 10:20 10:20

Mht. Reje- og Dillermandsagen, så, ja undskyld Peer, har jeg også undret mig over din promovering af sagen. Jeg er ikke tilhænger af, at børn bliver underholdt med “voksen-lummer-udsendelser” forklædt som børneprogrammer. Tværtimod. Det er klamt og ulækkert, og naturligvis skal der gøres indsigelser. Højlydt. Men der er andre rådne og mere vigtige sager i verden at gøre opmærksom på og få rusket op i og som på længere sigt vil være til gavn for rigtig mange mennesker verden over. Dit opråb om WHO er et godt eksempel. Din stor indsigt i corona-løgnen. Din viden om hvordan og hvorfor vi… Read more »

Marianne921016 Hansen
tirsdag, 16 maj 2023, 12:18 12:18

Jeg ved godt, at du som altid fører en ordentlig og saglig tone i debatterne. Desværre drukner dine saglige indslag i forbindelse med “Reje-sagen” mellem “proletarkommentarerne”. Det er min overbevisning, at hovedstrømspressen med fuldt overlæg har henvendt sig til dig om Reje-sagen kun for at bruge det til latterliggørelse af dig, næste gang du kommer med systemkritiske indlæg om fx coronamisinformation, vacciner, WHO og alle de andre sager dit hjerte brænder for. Det er jo ikke nogen naturlov, at skulle svare på de henvendelser man får fra hovedstrømspressen. Især ikke hvis man har en vis formodning om, at de vil… Read more »

Marianne921016 Hansen
onsdag, 17 maj 2023, 19:10 19:10

Ja, du er vågen og skarp. Bare kæmp videre.

Anne Marie Hvid
tirsdag, 16 maj 2023, 17:38 17:38

Jeg forstår din proportionsuro Marianne 921016 Hansen, men er overbevist om, at Peer håndterer sin energi i disse ulvetider og kan have flere bolde i luften på een gang, det har han bevist. Jeg er nogenlunde vågen, men blev det ekstra, da SAMTLIGE medier i vores land hyldede og hylede ” onkel reje er god “. Børneporno figuren ” onkel reje “, blev symbolet for vores danske statsmagt i en nøddeskal med overgreb, overgreb, overgreb. Vi er bastet og bundet. Og dette reje vanvid blev et klokkeklart eksempel for store ( seende ) som for små (blinde og forvirrede ),… Read more »

Henni Amtrup S. Olesen
onsdag, 17 maj 2023, 4:12 04:12

Går ud fra det er Sophie Løhde der skal til WHOs afstemning her i maj om den nye pandemitraktat, eller sendes der mon en anden… Underligt, men ikke overraskende at medierne er rungende tavse om en sådan forbrydelse mod menneskeheden. Jeg ved du har udsendt mail til alle Folketingets partiformænd, og ingen har reageret og svaret dig….Det vil for mig sige at de alle, lige fra den yderste venstrefløj, til den yderste højrefløj er infiltreret i dette……Men det så vi jo også med Corona….Virkelig kønt. Man burde boykotte dem alle, og ikke stemme mere….. De fleste Danskere er totalt uvidende… Read more »

Last edited 17 days ago by Henni Amtrup S. Olesen
Anne Marie Hvid
onsdag, 17 maj 2023, 18:50 18:50

Som jeg fik ytret, men nok ikke tydeliggjort:

Ja, til lys på DRs ” onkel reje shows ” med grooming af børn. Ja, til lys på Who med statsmagtens fortielse .

Begge dele er overgreb. Overgreb på livet bringer skade.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x