Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Nyhedsbloggen Public

Sundhedsministeriet er umuligt at kommunikere med

Det er vanskeligt at arbejde som sundhedssystemkritisk journalist, når Sundhedsministeriet nægter at svare på, hvem der repræsenterer Danmark ved det nært forestående og ekstremt skæbnesvangre WHO-topmøde.

Den 3. maj 2023 ved middagstid (efter Berlingske havde forsøgt at distrahere mig med spørgsmål om Onkel Reje) mødte jeg personligt op ved Sundhedsministeriet for at overdrage en udskrift af den e-mail og de tre rykkere, jeg havde sendt til Sundhedsministeriet for at få svar på, hvem der repræsenterer Danmark ved WHO-mødet i Geneve, der starter den 21. maj.

Det var desværre ikke muligt at aflevere et personligt brev, da Sundhedsministeriet ikke har nogen reception, men kun en vagt der ikke tager imod noget. Vagten ville heller ikke lukke mig ind, så jeg selv kunne gå ind og finde sundhedsminister Sophie Løhde eller en anden og aflevere brevet og spørgsmålet til hende.

Vagten kendte heller ikke telefonnummeret til Sundhedsministeriet, som han sad vagt for, men det var heldigvis let at finde på ministeriets hjemmeside, så jeg ringede, mens jeg stod udenfor og blev stillet rundt og rundt for så til sidst at ende hos en kommunikationsrådgiver, der heller ikke vidste noget.

Vagten sagde, at man kun kan komme ind til Sundhedsministeriet, hvis man i forvejen har en aftale, som man får via e-mail. Dette har dog vist sig vanskeligt, da Sundhedsministeriet ikke besvarer mine e-mails, og da deres pressetelefon ikke ringer tilbage til mig med svar på et forholdsvis simpelt spørgsmål: Hvem repræsenterer Danmark ved WHO-mødet (World Health Assembly) i Geneve, der starter den 21. maj? Altså om en uge.

Der er noget galt i Danmark!

Cover: Jeg taler med vagten foran Sundhedsministeriet.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 1 vote
Vurdering
Tilmeld
Besked om
5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hanne Larsen
tirsdag, 16 maj 2023, 10:56 10:56

Det er godt nok vildt skræmmende. Ja der er noget helt galt i Danmark 🙄😣😞
Tak for det arbejde du gør Per på vegne af os alle 🙏
Knus og kram 😘💖🤗 Hanne

Jytte Dahl
tirsdag, 16 maj 2023, 12:30 12:30

Jeg har ikke ORD for hvad…det de kriminelle vaneforbrydereder på Christiansborg udviser af foragt og er respektløshed…overfor den DANSKE befolkning’s rettigheder…

Steffen Sølling
tirsdag, 16 maj 2023, 13:20 13:20

Tak for indsatsen. Dine oplevelser minder mig om min erfaring med medier:

De mest ærlige er åbne for dialog. De mindst ærlige har kun envejskommunikation fra mediet til befolkningen.

Mark Søndersted
tirsdag, 16 maj 2023, 23:09 23:09

Den er sgu gal med dem. Tak Per.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x