Kategorier
Den Politiske Blog FPG Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Public

Jøderne har ikke ret til Israel

Historien om landområdet Israel er ikke, som zionistiske jøder påstår. Det er snarere Egypten eller Ba’al-dyrkere, der har ret til Israel ud fra deres egen logik.

Annonce:

Jeg har læst op på Israels historie. Der jo mange jøder, der mener, at de har ret til et bestemt landområde, fordi den hebræiske bibel påstår, at der engang var et forenet kongerige ved navn Israel. Så vidt jeg kan se, så er der hverken historisk eller arkæologisk evidens for, at dette forenede kongerige har eksisteret.

Det, der er beviser for, er, at der på bibelsk tid eksisterede to kongeriger i området: Israel mod nord og Judæa mod syd. Jøderne var i Judæa, ikke i Israel, hvor der boede andre israelitter. Det betyder ud fra samme logik, at det er Judæa og ikke Israel, jøderne i dag har ret til. Jeg er i øvrigt ikke enig i, at denne logik er valid i moderne politik, men lad nu det ligge.

Egypten og satanister har ret til Israel

Men det er jo ikke sådan, at tiden først startede i den hebræiske bibel. Før det gamle Israel og Judæa var området kendt som Kana’an. Det var i perioder før Israel og Judæa underlagt oldtidens Egypten. Det betyder ud fra samme logik, at det så er Egypten, der har ret til Israel i dag.

Befolkningen i Kana’an tilbad en guddom ved navn Ba’al. Han var en hyggelig fætter, der krævede, at tilbederne ofrede deres børn ved at kaste dem ind i flammer. Hvis vi fortsætter samme logik, så er det Ba’al-tilbederne i dag, som vi med en mere moderne betegnelse nok ville kalde satanister, der har ret til Israel/Palæstina-området. Spørgsmålet er, om det i virkeligheden ikke er det, der er sket, siden Rothschild indgik Balfour-aftalen med briterne om et land til “jøderne” i Palæstina.

Den jødisk-zionistiske bankfamilie Rothschild er forbundet med Sabbatai Zevis arvtager Jakob Frank, der mente, at han var jødernes messias, så han indførte omvendt moral, som åbenbart gør sig gældende i sluttiden ud fra en endnu mere uforståelig logik. Den omvendte moral er i tråd med Ba’al-moralen og beretninger om kana’ænitter-befolkningen, som således kan betragtes som det originale folk med historisk ret til landområdet.

Når vi ser, hvad staten Israel har gang i i Gaza nu, så virker det som om, at de er drevet af den samme sataniske ondskab, der således har en lang historie i området. Eller for at bruge et begreb fra zarathrustismen: Det moderne Israel er drevet af Angra Mainyu ligesom deres forfædre kana’ænitterne.

Coverfoto: Ba’al-figur fra 14.-12. århundrede f.Kr.

Annonce:
0 0 votes
Brugervurdering
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x