Kategorier
Den Politiske Blog Forside Frihedspressen Indlæg Offentlig Pensum Politik (gratis)

Her er de tre typer mænd i frihedskampen

Google-annonce:

Jeg har deltaget i frihedskampen, siden coronabesættelsen startede i 2020. Det er min erfaring, at der findes tre typer mænd (og kvinder) i den danske frihedsbevægelse.

Type 1: Men In Chains

De fleste tilhører denne gruppe. Det er mænd (og kvinder) der godt kan se, at der er noget galt, men de oplever sig så bundet til systemet via job etc., at de føler, at de ikke kan stå imod det fascistiske pres. Det fører til, at de ikke siger fra eller gør nævneværdig modstand. Måske siger de noget til fortrolige, når de er sikre på, at ingen højere oppe i systemet kan høre, hvad de mener. Men der skal ikke meget til, før de udadtil makker ret, mens ambivalensen hober sig op i deres indre.

Type 2: Men In Black

Men In Black er meget larmende i deres protester, og de fremstår mørke, maskeklædte og voldelige. De er action mænd, der er klar til være frihedssoldater og ofre sig selv i kampen. Det er på sin vis beundringsværdigt, men deres handlinger, f.eks. i form af vold eller hærværk, kan let nedkæmpes af politiet, og mange af dem har derfor også været en tur bag tremmer.

Type 3: Men In Truth

Denne gruppe er efter min vurdering desværre den mindste gruppe af frihedskæmpere i Danmark. Det er mænd (og kvinder), der bruger Ordet & Sandheden som fredelige, effektive våben. Men In Truth gør ikke nødvendigvis et stort væsen af sig, men de står fast i deres fredelige handlinger, og de taler klart og tydeligt ud fra en overbevisning om, at sandheden måske er langsom, men den vil vinde til sidst.

Manipulation af typerne

Det er endvidere min opfattelse, at det fascistiske magtsystem har udført systematisk påvirkningsvirksomhed med disse formål:

  1. True Men In Chains til at forblive tavse med deres systemkritik, f.eks. ved at true med at man bliver fyret fra sit job eller mister sin virksomhed, hvis man gør modstand.
  2. Motivere enhver med modet til modstand til at tilslutte sig Men In Black, hvorefter de kan bekæmpes med propaganda og politi (og samtidig skræmme Men In Chains væk fra at følge trop).
  3. Infiltrere sandhedsbevægelsen med kontrollerede oppositioner, falske konspirationsteorier og emotionel infighting.
  4. Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading