Kategorier
Den Komiske Blog Forside Frihedspressen Indlæg Komik (gratis) Offentlig

Søren Super Sund: Jeg tilbyder personlig træning

Google-annonce:

Hey hey hey. Søren Super Sund her! Jeg vil bare lige fortælle jer, at jeg nu er begyndt at tilbyde både Personlig Træning og Personlig Spisning.

Jeg har udviklet en ny form for personlig træning, som mangler på markedet. De andre personlige trænere er en flok svagpissere og tilbyder ikke nogen reel hjælp til deres kunder. Jeg har derfor udviklet Personlig Træning 2.0.

Kender du det, at du ikke gider tage i fitnesscentret eller ikke gider løbe den tur, du havde planlagt? Det kan du slippe for nu! Jeg tilbyder nemlig at gøre det for dig, mens du bliver hjemme og hygger dig på sofaen. Eller måske har du for travlt på arbejdet til at dyrke motion. Der kan være mange gode grunde til at købe Personlig Træning.

Andre personlige trænere kræver, at du selv møder op og bevæger din krop, men det jo netop det, du gerne vil slippe for, ikke sandt? Så lad mig gøre det for dig! Jeg lover at gøre det godt.

Her er priserne:

 • Hjemmetræning: 250,- kr. per 10 min.
 • Løbetur: 500,- kr. per km
 • Cykeltur: 900,- kr. per 30 min.
 • Fitnesscenter: 1.200,- kr. per gang
 • Crossfit: 1.800,- kr. per gang

Lad mig spise din sunde mad, så du slipper

Ikke nok med det, nu tilbyder jeg også Personlig Spisning! Jeg tilbyder at spise den sunde mad for dig, som du ikke selv har lyst til at spise. Du kan derfor fortsætte med at spise chips, drikke cola og bestille takeaway fra Burger King.

Her er priserne (per 100 g spiselig del):

 • Æble: 10,- kr.
 • Blåbær: 25,- kr.
 • Appelsin: 39,- kr.
 • Gulerod: 47,- kr.
 • Makrel i tomat: 97,- kr.
 • Hvidkål: 125,- kr.
 • Broccoli: 375,- kr.

Inkluderet i priserne er photoshoppede billeder af dig, der dyrker motionen og spiser maden, som du kan dele på dine sociale medier.

Du kan betale hurtigt og let med MobilePay, når ulysten melder sig.

Hvad siger du så? 🙂

Google-annonce:
0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading