Den dybere mening med små skridt

12 jul

I min klumme i Jyllands-Posten i dag beskriver jeg nogle af de dybere meninger ved Små Skridt-metoden i forhold til varigt vægttab og sund livsstilsændring. Jeg beskriver også nogle af de misforståelser om metoden, som jeg ofte støder på. I klummen beskriver jeg bl.a.:
– Misforståelsen, at små skridt er det samme som langsomt vægttab.
– Fejlopfattelsen, at små skridt kun er for lidt overvægtige og ikke for svært overvægtige.
– Den naive holdning, at små skridt på egen hånd er nok for alle.
– Faldgruber, hvor små skridt bliver til stor stilstand.

Klik her for at læse klummen

Trackbacks and Pingbacks

  1. Små og store skridt « PER BRÆNDGAARD - 19. juli 2011

    […] Min blogven Marina Aagaard har skrevet et godt indlæg om ”små skridt og store skridt”. Hun har nogle interessante pointer – med udgangspunkt i motion og træning – der er helt i tråd med Små Skridt-filosofien. […]

Leave a Reply