Borderline ernæringsforstyrrelse

Jeg interesserer mig jo en del for psykologi. Her på det sidste har jeg studeret personlighedsforstyrrelser. Det har bl.a. ført til, at jeg så et interview med en af verdens førende forskere i psykopati (antisocial personlighedsforstyrrelse), hvor han sammenlignede psykopati med moderne virksomhedsledelse. Det fik mig til at tænke på, om der også er sammenfald … Læs videre Borderline ernæringsforstyrrelse
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.