Psykopater i jakkesæt

99 % er gode mennesker: derfor skal vi snydes

Det er mit indtryk, at 99 % af alle mennesker er gode mennesker. Problemet er, at den sidste 1 % er psykopater. Og jo længere op man kommer i magt- og kriminalitetshierarkiet, des flere psykopater er man omgivet af.Det er også mit indtryk, at verden er kontrolleret af en lille elite af stenrige, superintelligente og særdeles udspekulerede psykopater. Deres største problem er, at 99 % af befolkningen er gode, kærlige mennesker, der ønsker fred, frihed og retfærdighed. Den psykopatiske elite har derfor udviklet en række smarte metoder til at lokke gode mennesker til at gøre onde ting. Det har udviklet sig til syge systemer, hvor den enkelte er fanget i illusioner, der reelt vender op og ned på godt og ondt.

De USA-anførte krige i nyere tid er et godt eksempel på, hvordan de penge- og magtliderlige psykopater bruger propaganda til at få gode mennesker til at støtte op om “humanitære” krige, der reelt er drevet af helt andre motiver. Propagandaen siger, at det handler om at befri et folk fra en ond diktator og indføre demokrati og frihed. Reelt handler det om at stjæle naturressourcer og forsvare det skrøbelige petrodollar-system. Magtelitens største frygt er, at petrodollar-systemet kollapser, så deres rigdom mister værdi. De vil derfor bruge alle midler til at vedligeholde det økonomiske system, herunder løgn og bedrag om krig. Lige for tiden er det især Syrien og Venezuela, der står for tur. Korrupte Amnesty International spiller gerne med for at lokke gode mennesker til at gøre onde ting. Det er utroligt, hvad penge kan gøre ved gode menneskers moral. Især hvis man sørger for at topledelsen er tilstrækkelig psykopatisk. Det er forfærdeligt at se på, når man først har gennemskuet systemet.

I går mødte jeg to flinke betjente på gaden. Jeg spurgte, om jeg måtte tage en selfie sammen med dem. Det måtte jeg gerne. Når jeg kritiserer politiet, så kritiserer jeg aldrig den enkelte betjent, som næsten altid reelt ønsker at gøre det gode. Når jeg kritiserer politiet, så kritiserer jeg systemet, herunder især dem der bestemmer over politiet.

Når jeg kritiserer mediesystemet, så er det ikke fordi, at jeg opfatter den enkelte journalist som ond. Den enkelte journalist er lige så meget et offer for et ondartet system med psykopatisk ledelse, som vi andre er.

Når jeg kritiserer sundhedssystemet, så er det heller aldrig den enkelte sundhedsprofessionelle, jeg er ude efter. Det handler igen om systemkritik. På samme måde tror jeg, at den enkelte folketingspolitiker reelt ønsker at gøre godt for Danmark. Det er bare let at blive fanget og manipuleret af systemet, ofte uden at man selv er klar over det.

Det vigtige er, at de 99 % bliver mere bevidste og begynder at sige fra overfor den 1 % af psykopatiske ledere, ejere og skjulte magthavere. Da det helt store flertal af befolkningen ønsker det gode, så er løsningen på samfundets problemer meget enkel: mere folkestyre, mere demokrati, mere ytringsfrihed, mere sandhed!

Med godt skal ondt fordrives! Du er håbet og vejen. Vores supermagt er, at vi er mange. Når tilstrækkeligt mange af os er blevet systembevidste på både dansk og globalt plan, så vil verden opdage fred, fattigdom vil blive elimineret og alle vil leve værdige liv. Måske kan vores fælles planet ligefrem overleve. I den proces vil krigsforbryderne i både USA, Storbritannien, Israel og Danmark m.fl. naturligvis blive undersøgt, retsforfulgt og straffet af folket.

Lad os tage magten tilbage!

2 tanker om “99 % er gode mennesker: derfor skal vi snydes”

  1. Hvad mener du med Korrupte Amnesty International?? – Jeg finder ikke rigtig noget om denne organisation i den artikel du har linket til??
    ??

  2. Du skal scrolle ned. Så finder du flere artikler af professor Tim Hayward om, hvordan Amnesty International har ladet sig bruge (eller er blevet misbrugt) til at gøde jorden for “humanitær” krig mod Syrien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.