Spis bananer i pyjamas

Det er muligvis stadigvæk for varmt til at sove i pyjamas, men ikke desto mindre så er det er det en god idé at spise en banan før sengetid. Især hvis du har søvnproblemer. Bananer er en af naturens mest effektive metoder til at øge hjernens serotoninindhold. Det er et signalstof i hjernen, der hjælper … Læs videre Spis bananer i pyjamas
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]