Kategorier
Abonnement Den Politiske Blog FPA Indlæg/Post

Corona skaber afstand: Tør vi kramme?

En af virkningerne af coronafrygten er, at den skaber afstand mellem mennesker. Konsekvensen af det kan være global oxytocinmangel med katastrofale konsekvenser for folkesundheden til følge.

Sundhedsstyrelsen: Undgå håndtryk, kys og kram

Jeg vil dog fortsat tilbyde krammehealing til mine private krammevenner. Selvom mange synes, at det er tosset, så tror jeg fortsat på, at mindful kramning kan noget helt særligt.

Man(d) skal bare sørge for at have skriftlig kontrakt og videodokumentation, hvis man også inkluderer fysisk sex i krammeriet. Men det gælder sådan set ikke kun med krammevenner. Det gælder for al seksuel kontakt med kvinder i disse MeToo-tider, hvor enhver determineret kvinde kan få enhver liderlig mand dømt for voldtægt i en dansk byret.

Man(d) er ikke længere på Herrens Mark, men på Kvindens Mark, lige så snart man har haft sex med en kvinde. Derefter kan hun, hvis hun vil, gå til politiet, lyve så det driver og smadre dit liv for evigt. Ingen hos hverken politiet eller i byretten tør tvivle det mindste på kvindens fortælling af frygt for at blive hængt ud i feministernes offentlige gabestok.

Velkommen i Det Feministiske Diktatur!

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

0 0 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x