Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Politik (abonnement)

Corona skaber afstand: Tør vi kramme?

En af virkningerne af coronafrygten er, at den skaber afstand mellem mennesker. Konsekvensen af det kan være global oxytocinmangel med katastrofale konsekvenser for folkesundheden til følge.

Sundhedsstyrelsen: Undgå håndtryk, kys og kram

Jeg vil dog fortsat tilbyde krammehealing til mine private krammevenner. Selvom mange synes, at det er tosset, så tror jeg fortsat på, at mindful kramning kan noget helt særligt.

Man(d) skal bare sørge for at have skriftlig kontrakt og videodokumentation, hvis man også inkluderer fysisk sex i krammeriet. Men det gælder sådan set ikke kun med krammevenner. Det gælder for al seksuel kontakt med kvinder i disse MeToo-tider, hvor enhver determineret kvinde kan få enhver liderlig mand dømt for voldtægt i en dansk byret.

Man(d) er ikke længere på Herrens Mark, men på Kvindens Mark, lige så snart man har haft sex med en kvinde. Derefter kan hun, hvis hun vil, gå til politiet, lyve så det driver og smadre dit liv for evigt. Ingen hos hverken politiet eller i byretten tør tvivle det mindste på kvindens fortælling af frygt for at blive hængt ud i feministernes offentlige gabestok.

Velkommen i Det Feministiske Diktatur!


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading