Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Er Danmark ramt af Münchhausen syndrom?

Det er nok ikke helt ved siden af at diagnosticere Danmark med Münchhausen syndrom og behandle coronaen i den sammenhæng. Münchhausen syndrom er i følge Sundhed.dk en tilstand, hvor “en patient præsenterer symptomer og tegn som viser sig at være “fabrikerede” og falske. Patienten producerer altså selv bevidst sine symptomer og fund, som de så […]

Det er nok ikke helt ved siden af at diagnosticere Danmark med Münchhausen syndrom og behandle coronaen i den sammenhæng. Münchhausen syndrom er i følge Sundhed.dk en tilstand, hvor “en patient præsenterer symptomer og tegn som viser sig at være “fabrikerede” og falske. Patienten producerer altså selv bevidst sine symptomer og fund, som de så […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x